پسرش که نورچشمشه دانشگاه شهرماقبول شده خیلی لی لی به لالاش میذاشت الان بچش اومده شهرغریب البته احتمالا انتظارداره ماخیلی بهش برسیم ولی ما نمیتونیم چون هن ازلحاظ اقتصادی توفشاریم هم خونه ای که گرفته ازمادوره نزدیک دانشگاشه هم من شاغلم نمیرسم بچه ها خودمو مدیریت کنم هنرکردم کاش امکانشو داشتم برسم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توقع نداره .انقد داشته که خونه گرفته براش پس رفاهشم فراهممیکنه دل سوختن نداره که .مگه داره میره لب مرز.حالا گاهی جمعه بگید یه وعده بیاد خونتون همون چیزی که خودتون میخورید زیادتر کنید
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ببخشید فقط سوال هست اگه خواهر زاده یا برادر زاده خودتون هم بود اینطور می گفتید؟صرفا برام سواله چون ن ...
برا خواهرزاده برادرزاده که آدم جونشم میده😁
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ببخشید فقط سوال هست اگه خواهر زاده یا برادر زاده خودتون هم بود اینطور می گفتید؟صرفا برام سواله چون ن ...
تربیتا فرق داره یکی از اول بچه اشو زبروزرنگ بارمیاره اینو دیدم که مادرش خیلی بهش میرسید الان یهو سختش میشه بچه هاخواهر برادرمم رفتن شهرغریب ولی اوناخوابگاه دانشگاهن راحتتره لااقل هم اطاقی دارن ازتنهایی دق نکنن یا غذا دانشگاه میخورن