پسرش که نورچشمشه دانشگاه شهرماقبول شده خیلی لی لی به لالاش میذاشت الان بچش اومده شهرغریب البته احتمالا انتظارداره ماخیلی بهش برسیم ولی ما نمیتونیم چون هن ازلحاظ اقتصادی توفشاریم هم خونه ای که گرفته ازمادوره نزدیک دانشگاشه هم من شاغلم نمیرسم بچه ها خودمو مدیریت کنم هنرکردم کاش امکانشو داشتم برسم بهش
عزیرم دوستام بودن ولی مگه چقدر بودن.نه اینکه تو غذا درست کردن کمکم باشن بهم گفتن خودت درست کن.من هم اتاقی هامم تفاوت داشتیم وانقد همزبون نداشتم.الان که به دوستای دیگممیگم شرایطمو ناراحت میشن که چرا خبر نداشتن که تنهام نزارن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالاخره بچه های ماهم بزرگ میشن میرن دانشگاه شهرغریب تونیکی میکن ودر دجله انداز که ایزد دربیابانت ده ...
ببین نگفتن که محبت نکن.ولی شما که از پدر و مادرش بیشتر دلت نمیسوزه مطمئن باش با اگاهی کامل فرستادنش راه دور.فکر همه چیو کردن.اگر خواستن نزدیکتون باشه لزوما برا اینکه غذا درست کنید و بهش برسید نبوده.یه زمانی آدم گیر میکنه جایی دوست داشتن عموش نزدیک باشه شما هم قرار نیست بهش اهمیت ندین.اخر هفته روز تعطیل بگید بیاد خونتون.خواست بره اندازه غذای فرداش هم بدین ببره.اگر جایی خو استید برید یه بستنی بخورید میرید دنبالش یه گشت بزنه .در حد توانتون.ولی اینکه خودتون تحت فشار اقتصادی هستی و انقد عداب وجدان داری اصلا جایی نداره
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
ببخشید فقط سوال هست اگه خواهر زاده یا برادر زاده خودتون هم بود اینطور می گفتید؟صرفا برام سواله چون ن ...
معلومه که نه😂
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
اتفاقا من اصلا محبت مالی به بچه هاخواهربرادرم نکردم به دلیل وضعیتمون.البته اونهاهم احتیاج نداشتن خداروشکر.ولی این فرق میکنه بالاخره تواین شهرکسیو جزمانداره
خیلی سن بدی هم هست این سن سالهای اول دانشگاه واقعا مخالفم بچه بره شهرغریب گرچه خودمم رفتم ولی من خیل ...
اتفاقا برابچه ای که توپر قو بزرگشده بهترین کارو کردن.برا ایندش بهتره.پسر باید خیلی مستقل تر باشه .پس فردا دختر مردم فحششون نمیده که بچه ننس😁خیلی سخت میگیری به خودت .من مستقل نبودم شاید بحران پشت سر گذاشتم ولی دانشگاه رفتنم باعث شد خیلی عوض بشم.وگرنه الان توزندگیم خیلی محدودیت داشتم.من الان بدون نگرانی همه جا میرم تنهایی هر کاریو میتونم انجام بدم.چونهمشهر غریبم هم همسرم ساعت کاریش زیاده ماموریت زیاد میره .خیلی راحت زندگیمومدیریت میکنم.قبلا یدونه میوه بلد نبودمبخرم