2777
2789

من مرغ و گوشت سوسیس سیب زمینی  گریل میکنم.هرچیزی ک بخوام روغن نریزن تواون گریل میکنم بدون روغن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهچین درست کردم

افرین ته چین و کوکوسبزیم خوشگل ددنیاد توش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من مرغو که بخوام بدون آب بپزم میذارم تو تابه دوطرفه 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
من تهچین درست کردم

چطوری؟  قطرش ک کمه 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

مزه دار میکنم با ادویه و ...

با گوجه و سیب زمینی و پیاز و هویج و کرفس و کره و ... کاملا بدون آب با شعله خیلی کم میذارم بپزه 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
میشه بگید چطوری

دستور تهچین؟؟

من اینجوری درست میکنم

من برا دو پیمانه برنج (پیمانه من نلبکی هست) ی تخم مرغ و نصف لیوان ماست میگیرم

برنج زنده ابکش میکنم

تخم مرغ و ماست با همزن دستی میزنم زعفرون، ی ق گلاب و نمک فلفل میزنم

برنج میریزم داخلش بهمراه کمی روغن هم میزنم

یک سوم برنج میریزم بعد مواد، بعدشم بقیه برنج بعدش با قاشق یکم فشار میدم روش روغن میریزم ...چندتا چوب دارچین میذارم روش میذارم دم بکشه و زیرش طلایی بشه اخرای پخت ک معمولا یکساعت بیشتر نمیشه تیکه های کره میذارم روش😋😋

برای موادش اگ با مرغ بخوام درست کنم سینه مرغ خوب نمک میزنم خوب خوب سرخ میکنم ریش ریش میکنم.. زرشک و کشمش یکم تو روغن تفت میدم میذارم لای برنج

من مرع ابپز نمیکنم بنظرم بوی بد میگیره

اگ با گوشت بخوام درست کنم پیاز تفت میدم گوشت چرخ شده زردچوبه فلفل سیاه میزنم ی ق رب میریزم میذارم لای برنج بعضی وقتا برا گوشت هم زرشک و کشمش میریزم خوب میشه

بادمجون سرخ شده هم برای مرغ هم برا گوشت خوشمزه ترش میکنه

موقع ریختن مواد از کنار قابلمه فاصله بده ک وقتی لایه دوم برنج میریزی بالایی و پایینی بهم بچسبه وقتی برمیگردونی دو طبقه جدا نشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دستور تهچین؟؟من اینجوری درست میکنممن برا دو پیمانه برنج (پیمانه من نلبکی هست) ی تخم مرغ و نصف لیوان ...

مرسی عزیزم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
مزه دار میکنم با ادویه و ...با گوجه و سیب زمینی و پیاز و هویج و کرفس و کره و ... کاملا بدون آب با شع ...

مرسی دوست خوب

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم