2777
2789
شما با یه تقصیر متولد شی یکی رندوم بهت بگه خدا شفات بده ناراحت نمیشی

خب از خدا خواسته شفا بده و چشماش بینا بشه چرا حرف بدی باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این‌کارای بیشعوری  ی بار ناخواسته  کردم‌هروقت یادم میاد می خوام خودمو دار بزنم.  لعنت بر دهانی ک بی‌موقع  باز بشه  وقتی رفتم خونه فهمیدم حرفم چقدر بد بود وطرف ناراحت شده😔😔😔😔

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خب از خدا خواسته شفا بده و چشماش بینا بشه چرا حرف بدی باشه

اون اصلا کنار اومده با شرایطش دنبال شفا درمان نیست میدونی این آدما چنبار در روز اینو میشنونن زشته بگی اصلا نباید بگی  اونا که بیمار نیستن

اون اصلا کنار اومده با شرایطش دنبال شفا درمان نیست میدونی این آدما چنبار در روز اینو میشنونن زشته بگ ...

خب درسته ولی اینا دلیل نمیشه به یکی که اینطوری گفته هم بتوپیم بگیم زشت بوده کارت، دعای خیر کرده 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وآقا مشکلی نداری نابینا باشی از بدو تولد تو خیابون بخوای راه بری هر روز چند نفر بزنن رو شونه ت بگن خ ...

بازم اشکالی نداره 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

سنشم زیاد نیست ۳۰ سالشه تو مرکز خرید دیدیمش میگه خدا شفا بده طرفم ناراحت شد بهش میگم خاله معلولیت نا ...

عزیزم خاله ت حرف بدی نزده 

بعدش هم از نظر عرفی  بخوای به این موضوع نگاه کنی معلولیت هم نوعی بیماریِ 

کلمه شفا هم کُلیت داره 

تازه اون خانم باید از خداش باشه یکی براش دعا کنه

از کجا معلوم که شفا پیدا نکنه مگه اینکه به معجزه اعتقاد نداشته باشن

من شنیدم کسی که نابینا مادرزادی بوده از ابتدای تولد بعد به خواست خدا شفا پیدا کرده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

نه نقصه دیگه یکی نمیشنوه یکی نمیبینه اینا بیماری نیستن مثل کسی که ۶ تا انگشت داره این بیماره این تفا ...

خب بازم اگه خوب بشه میشه شفا.. چرا پیچیده ش میکنی و نمیخوای قبول کنی که شفاس.. 

مگه بچه ای که چندسال پیش توی حرم آقا امام رضا نابینا بود خوب شد ندیدی که همه جا نشونش دادن که شفا پیدا کرده و معجزه امام رضا و....

مگه کلمه یا جمله شفا چیش بده.. اون الکی شلوغش کرده وگرنه خاله ت اصلا حرف بدی نزده و فقط دعای خیر کرده.. 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خب بازم اگه خوب بشه میشه شفا.. چرا پیچیده ش میکنی و نمیخوای قبول کنی که شفاس.. مگه بچه ای که چندسال ...

اون آقا حیلی ناراحت بود میگفت من دارم زندگیم میکنم از شرایطم راضی ام ولی میام بیرون چند نفر میزنن پشتم میگن خدا شفا بده می.فت شما سومین نفری امروز داری میگی خیلی ناراحت بود میگفت من شغلم خودم دارم زندگیم دارم از شرایطم راضی ام چرا فکر می‌کنید مریضم حتی بچه داشت 

عزیزم خاله ت حرف بدی نزده بعدش هم از نظر عرفی بخوای به این موضوع نگاه کنی معلولیت هم نوعی بیماریِ ک ...

کار زشتیه هر چی ام بگی به یه نابینا ت  خیابون بگی خدا شفا بده