2777
2789

مامانم ۹۰۰ گذاشته 

فکر کنم ۱۳ تومن‌ میده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن طرح حامی مفید سودش بیشتر از بانکه و هروقت بخوای هم میتونی برداشت کنی من دیروز سجام ثبت نام کردم ...

تو کدوم بخش کارگزاری مفید؟

سجام رو که سالهاست منم دارم فقط سالی ۲ دفعه سود سهام عدالت میده

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
تو کدوم بخش کارگزاری مفید؟سجام رو که سالهاست منم دارم فقط سالی ۲ دفعه سود سهام عدالت میده

من ایزی تریدر رو نصب کردم رفتم تو قسمت توافق نامه دیدم تیک حامی ام روشنه و این طرح برام فعاله 

هرچقدر پول تو مفید باشه بهش سود میده سر ماه سود میده 

خودم تازه دارم انجام میدم زیاد بلد نیستم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲