2777
2789
عنوان

بچه ها زنداداشم ‌داره جدا میشه دخترش کلاس اولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 70 پست
مهریه داره ؟کاش حداقل مهریه بگیره بدهی هاشو تسویه کنه

این وسط داداش بی گناه حسی داغون شه؟😂😂😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وسط داداش بی گناه حسی داغون شه؟😂😂😂

خب چه بدهی بود یانه مهریه حق اون زن است 

بعدش عزیزم ما یک طرفه که نمیتونیم قضاوت کنیم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

شاید سنگ دلانه به نظر بیاد 

ولی من دخالتی نمیکردم

ذات اقایون پر توقع هست مخصوصا برادر نسبت به خواهر

دوبار رسیدگی بشه به بچه ، برادر فک‌میکنه وظیفه ادمه

البته ممکنه هم نشه  ولی خدایی نکرده جای شما بودم میزاشتم خود برادرم وظیفشو نسبت به بچه انجام بده و اگاه باشه بچه داری سخته که پس فردا طلاق گرفت فرتی نره ازدواج کنه و بچه بمونه وسط

این‌موضوع راجع به مادره هم صادقه

مامان دوتا گل پسر

پس کسایی که بچه از پرورشگاه میارن چی؟

یه راههایی برامحرم کردن هست ولی مسئله فقط این نیست کم شوهرعمه ای هست که بچه برادرزنو یه عمری قبول کنه موقتم بیارن بچه بیشترضربه میخوره وابسته میشه بعدسختتره جدایی

نگه داری بچه توخونتون راحتتره ازحیث رسیدگی ولی مسئولیت داره خودتون بچه دارید؟ بالاخره شوهرت دوسال دی ...

بچه ندارم عزیزم

می خواستم‌موقتی بیارم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اگه امکانش هست، براش یک روپوش جدید بخرید. خونه مادرتون هم که میرید، براش چند ساعت وقت بگذارید و درس ها را باهاش کار کنید. بچه این وسط بی گناهه و واقعا نیاز به کمک داره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کدوم مهریه ،شوهره چه گناهی کرده با حقوق سی تومن مهریه بده برا خرابکاری این😐

شما چیزی از قانون میدونی ؟؟

چه این بدهی بود یانه 

مهریه حق هر زنی است 

چه ربطی به خرابکاری این خانم داره 

این دو میلیارد خود خانم باید بده 

مگه شوهره میده که مهریه شو ببخشه ؟؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

داداشای منم اینقد پست و عوضی هستن اینقد اذیت کردن و آزار دادن منم اگر ببینم یه جایی دهنشون صاف شده نمیخوام یه قدم براشون بردارم 

ولی از اونجایی که قلبم آروم نمیشه همیشه پا پیش میذارم ولی به محض اینکه خرشون از پل رد میشه دوباره همونن که بودن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

براش لباس نو بخر و روزی یکی دو ساعت برو باهاش درس کار کن.اگر هم برادرت اجازه میده بیارش پیش خودت. زن ...

عزیزم زنداداشم دفعه اولش نیست بدهی بالا میاره. قبلا چندین بار بابام بدهی هاش رو داده. ولی خب بابام هم پول و پله ای نداره. کل سرمایه اش رو دودستی داده به همین دو پسرش. الان فقط یه حقوق بازنشستگی داره. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤