2777
2789
عنوان

بچه ها زنداداشم ‌داره جدا میشه دخترش کلاس اولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 70 پست
این وسط داداش بی گناه حسی داغون شه؟😂😂😂

دقیقا

خرج داداش معتاد زنش بیفته گردن این 😕

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اسی میگه این همه گند بالا آورده پول بقیه و بالا کشیده حالا بچه اش هم افتاده گردن شوهرش که تنهایی ازش ...

موقع طلاق خانواده شوهر از این داستانا زیاد درست میکنن برا عروس 

من یه طرفه قضاوت نمیکنم 

اگه عروسه کاری کرده باشه می‌ره زندان نگران نباشید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم مهریه ،شوهره چه گناهی کرده با حقوق سی تومن مهریه بده برا خرابکاری این😐

بالاخره برادرزن معتاد خرج و مخارج داره ! خداییش اینجور مهریه گرفتن حرام اندر حرامه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

داداشت یه چوسه عقل داشت خرج داداش معتادش دو میلیارد نمی‌کرد البته که شما خانواده های شوهر موقع طلاق ...

ادبیاتت که اصلا قشنگ نیست ولی من جواب میدم.

من مهریه ندارم عزیزم. حقوق برابر دارم.

طلاق گرفتن یا نگرفتن اونا برای من مطلقا اهمیتی نداره که بخوام براش داستان درست کنم. شما دلت از جای دیگه پره اومدی داری رو من خالی می کنی.

به هر حال مهریه قسط بندی میشه و نمی تونه ۲ میلیارد بدهی رو با مهریه صاف کنه. خدا رو شکر البته. وگرنه کاسب های مهریه خون ملت رو تو شیشه می کردن.

عزیزم اگه بگم چقدر بهم ظلم‌کردن مطمئنم نظرت عوض میشه. الانم فقط دلم برای بچه اش می سوزه خودش هیچ اهم ...

نمیگم خوب بوده که. میگم قطع نکن . حتی در حد دیدار .حتی در حد احوال پرسی. هم فرصت رفتار اشتباه بهشون نده هم قطع نکن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نمیگم خوب بوده که. میگم قطع نکن . حتی در حد دیدار .حتی در حد احوال پرسی. هم فرصت رفتار اشتباه بهشون ...

حرف شما منطقیه عزیزم ولی در مورد ما دیگه کار از کار گذشته و دیگه هیچ وقت جیزی به اسم خواهربرادری بینمون نخواهد بود

نمیگم خوب بوده که. میگم قطع نکن . حتی در حد دیدار .حتی در حد احوال پرسی. هم فرصت رفتار اشتباه بهشون ...

حرف شما منطقیه عزیزم ولی در مورد ما دیگه کار از کار گذشته و دیگه هیچ وقت جیزی به اسم خواهربرادری بینمون نخواهد بود

حرف شما منطقیه عزیزم ولی در مورد ما دیگه کار از کار گذشته و دیگه هیچ وقت جیزی به اسم خواهربرادری بین ...

نگو این حرفو . تو همیشه خواهرشونی حتی اگر خیلی دلخور باشی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".