2777
2789
عنوان

پریشب شوهرمو با ی خانوم دیدم در حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 34 پست

همه مردا خیانت کارن 

دلم میخواد اون خانومایی که میگن همه مثل هم نیستن شوهر من وفاداره خفشون کنم ،شوهر تو از تو وفاداره گوشیش بگردی نگا کنی تو تلگرام یا اینستا یا واتساپش یا پیامای شخصیتش میفهمی خیانت کار هست چت می‌کنه حداقل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد طلاق ندارم چون خانوادم ذره ای پشتم نیستنحتی اونروز با گوشی همسایه زنگ زدم ک بیاید داره میکشه منو ...

حتی اگه خانوادت پشتت نیستند. خودت پشت خودت باش. زنگ می‌زدی کلانتری صورت جلسه می‌کردند نامه پزشک قانونی می‌گرفتی برای زن باردار. هم تعهد می‌گرفتند هم چوب تو آستینش میکردند. اینجوری خونت میموندی پادشاهی میکردی که اگه دوباره دستش روت دراز کرد بدونه با کی طرفه. مردک اشغال هرزه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

وقتی میدونستی خیانتکاره بچه دار شدی؟آینده اون بچه رو هم خراب کردین🥺لعنت به امثال شما پدر و مادر ها� ...

فقط از ازدواج شوهر کردن رو میدونن و زاییدن، وقت نمیذارن برا شناخت طرف مقابل که میخان زندگی کنن باهاش پس فردا ازدواج کنن 

همه این حرفا رو دیروز بهش زدم و قراره این دوماهو ازمایشی زندگی کنیمچون اگ باز تکرار شه و طلاق نگیریم ...

خب پس همون بهتر ک تغییر کنی و زندگیتو کنی ....ادم های باهوش خودشون را سریع با شرایط وقف میدن و میپذیرن هرچه که هست ...

شماهم روزی ده بار با خودت تکرار کن که من موجود و مخلوق برتر خداوندم ، خدا برای خلقت من به خودش فتبارک الله گفت،پس خیلی کارها میتونم انجام بدم و باهمه موجودات متفاوتم....پس من بعد به خودم قول میدم یه خانم دیگه بشم، اول ازهمه قول میدم روی اعصابم کنترل داشته باشم، دنیا و زندگیمو با دیدمثبت نگاه کنم و همه تلاشم را بکنم که بهترین و عاقل ترین و سیاست مند ترین. مادر و همسر باشم ، ازخداهم دراین مسیر یاری میخوام و درود میفرستم به همه کائنات و ازشون راهنمایی و انرژی مثبت میخوام ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همه مردا خیانت کارن دلم میخواد اون خانومایی که میگن همه مثل هم نیستن شوهر من وفاداره خفشون کنم ،شوهر ...

اینجوری نیست پس همه زن ها هم خیانت کارن چون مرد با یک زن خیانت میکنه نه با یک مرد . اگر بگیم نه زن ها فقط بعضی هاشون خیانت کارن یعنی تعداد محدودی زن همه مردهارو ساپورت میکنن واسه خیانت. اونجوری نشون میدیم زن ها چقد میتونن کثیف باشن

قصد طلاق ندارم چون خانوادم ذره ای پشتم نیستنحتی اونروز با گوشی همسایه زنگ زدم ک بیاید داره میکشه منو ...

طلاق نه ولی می تونستی بترسونیش که دوباره تکرار نکنه مطمن باش این کار رو دوباره انجام می ده

به نظرت همچین ادم مزخرفی ارزش داره واسش بچه بیاری؟ 

پدر خوبی میشه برای اون بچه ای که شاید دختر باشه و حساس تر باشه؟یا اونم با مشت میزنه؟پس فردا بچه به بغل مچشو با زن نگیری 

کاربری سال1399:)

قصد طلاق نداری باید زبون به دهن بگیری کتک نخوری.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همسایمون گف اگ فیلم میگرفتم از کتکاش بدبختش میکردندیروز تو بهداشت هم ب خانومه مراقب گفتم و اونم گف ب ...

با خودت اتمام حجت کن ودیگه بهش گیر نده یک کلام بگو وختم کلام کن بگو اگردوباره بهم خیانت تا یه قرون مهریموازت می گیرم دیگه هم پیگیرش نشو رو خودت کار کن هروقت فکر خیانت همسرت اومد تو سرت بگو مگر چه تحفه ای هست اعصاب وروانتو به هم نریز خودتو داغون نکن اون اگر کاری هم نخواد بکن باگیر دادنای مداوم شما می کنه سعی کن زندگیتو گرم کنی می خوای بچه بیاری به چیزای خوب فکر کن نا امید نباش اونقدر هم زن های بیرون تحفه نیستن چرا زندگیتو تلخ می کنی از راه سیاست زندگیتو ترمیم کن با گیر دادن وکتک کاری ودعوا اوضاع بدتر میشه من می دونم شما مقصر نیستی شما اسیب دیدی

اینجوری نیست پس همه زن ها هم خیانت کارن چون مرد با یک زن خیانت میکنه نه با یک مرد . اگر بگیم نه زن ه ...

مردا ذاتشون تنوع طلبه دقیقا همین طور هست، زن متاهل بره تو گوشی همسرش بگرده تو این فضاهای مجازی که گفتم یه چیزی پیدا میکنه هیچ مردی پاک نیست حداقل چت می‌کنه با کسی به قول خودشون همسرشون وفاداره 

اعتماد کامل بکنی به کسی خیانت میشه بهت 

هیچوقت به کسی اعتماد کامل نباید کرد 

اون زن می‌دونه مرد متاهل هست می‌ره سمت اون مرد هم اون زنو باید دارش زد هم اون مردو 

بنظر من که خوب کاریت کرده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️