2777
2789

زنگ زدم ک کجایی گف دارم با محمد میام

(محمد هم مجرده)

نگو وسط راه مشتری زنگ میزنه قلیون میخواد(قلیونشو گذاشته بود بفروشع)

بعد با مشتری اومد

بعد  اومد از خونه قلیون برداشت گف اینو بدم بیام من از پنجره نگاه کردم

فک کردم ماشین پایینی محمده

ک یهو ی خانومه پیاده شد از در عقب (اون محمد هم سابقه درستی نداره و چند بار پیش شوهرم دختر اینا اورده ومن دعوام شده با شوهرم فک کردم باز یکی از هموناس)

گفتم وایسا الان میام پایین 

بعد تا من برم پایین اونا رفته بودن و شوهرم جلو در جلو همسایه ها انقد ب سرم مشت زد و سرمو کوبید دیوار

بعد من گفتم کی بود اون

گف بیا زنگ بزنم برگردن مشتری بودن برا قلیون 

ولی برا این ابرو ریزیت ی دیقه هم نگهت نمیدارم

بعد زنگ زد برگشتن دیدم واقن مشتری بودن

ولی شوهرم میگ اگ ازین ببعد حتی منو با کسی دیدی نباید جیغ و داد کنی و اول سوال کنی فلان کنی

بعد گف دوماه بهت وقت میدم ک درست بشی وگرنه میریم طلاق

منم هفت ماهه باردارم میگ اگ اخلاقتو درست نکنی بچرو میگیدم ازت و طلاق

خانوما منو قضاوت نکنین قبلا چنبار رفتارای خیانت کارانه ازش دیدم و بهش شک دارم

تصمیم گرفتم کلا بیخیال بشم نسبت بهش و میدونمم کار پریروزم چقد اشتبا بود 

کاربری دست دوتا خواهره😊😊
حتمن زنگ می زدی کلانتری براش سابقه بشه چون شوهرت ادم درستی نیست مشخصه دروغ می گه

قصد طلاق ندارم چون خانوادم ذره ای پشتم نیستن

حتی اونروز با گوشی همسایه زنگ زدم ک بیاید داره میکشه منو

هیشکی نیومد

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری و با مشت زده توسرتدست پیشم گرفته الهی خوردبشهاون دستای کثیفش چرازنگ نزدیپلیس

همسایمون گف اگ فیلم میگرفتم از کتکاش بدبختش میکردن

دیروز تو بهداشت هم ب خانومه مراقب گفتم و اونم گف ب بهزیستی اطلاع میدم فلان

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

حس میکنم ادمی هستی که دائم غر میزنه و کنترل میکنه و شک داره و این یعنی مرز دیوانه کردن اقایون ....

عزیزم تو که میبینی این دیوونس تو تغییر کن ، اگه تغییر گردی بهت قول میدم۵۰درصد اون هم عوض میشه ...

بگو من کارم اشتباه بود قبول دارم ولی کار تو اشتباه تر ....اگه من بی عقلیمیکنم تو مرد باش و بگذر تا منم ی جایی اگه خطاکردی درحقت گذشت کنم ...

خواهش میکنم ازت برید مشاور 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حس میکنم ادمی هستی که دائم غر میزنه و کنترل میکنه و شک داره و این یعنی مرز دیوانه کردن اقایون ....عز ...

همه این حرفا رو دیروز بهش زدم 

و قراره این دوماهو ازمایشی زندگی کنیم

چون اگ باز تکرار شه و طلاق نگیریم مطمعنم امروزم نشه فردا به دستش کشته میشم

کاربری دست دوتا خواهره😊😊
همسایمون گف اگ فیلم میگرفتم از کتکاش بدبختش میکردندیروز تو بهداشت هم ب خانومه مراقب گفتم و اونم گف ب ...

به همسایه بگو نیازی به فیلم نیست

من شکایت میکنم شما شهادت بده

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

واقعا مگه جلوگیری کردن از بارداری انقدرررر سخته؟؟؟

پس فردا بچتم‌میزنه خب

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
قصد طلاق ندارم چون خانوادم ذره ای پشتم نیستنحتی اونروز با گوشی همسایه زنگ زدم ک بیاید داره میکشه منو ...

اگ قصد طلاق نداری پس چشم و گوشت ببند و سرک نکش .فقط خورتو کوچیک میکنی و قبح کارو میریزی

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌