2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اینجا همه چی خوبههههما همیشه نون پنیر میبردیم🚶‍♀️ما حتی تو خونمون هم میوه نبود چه برسه ببریم م ...

😔😔😔😔 من خودم مثل شما بودم ولی برای بچم از خودم و بقیه چیزا میزنم ولی تغذیه خوب ببره 

کاملا درک میکنم حرفتو

من امروز براشون پنکیک و ابمیوه پاستیل نارنگی پسته و بادوم ۱۰ تا دونه گذاشتم

پنکیک با همزن میزنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من پاره ام هرروز نهار ماست دوغ 

تغذیه براصبحانه نان تست جو با پنیر وگردو یا ارده شکلاتی با نغزیجات و موز ب همراه شیر یا ابمیوه خونگی

برا زنگ تفریح ااجیل یا میوه یا بیسکوییتای چند غله 

خداروشکر یه زنگ تفریح رو خود مدرسه میان وعده میده

خواهرم مدرسه شون میان وعده گرم داره چیزهایی که تو خونه لب نمیزنه اونجا میخوره عدسی و آش و سوپ و سیب زمینی آب‌پز و تخم مرغ آب پز و ماکارونی میدن . یه  شیرکاکائو و کیک یا آجیل یا میوه یا چوب شور یا بيسکوئيت هم مامانم براش میذاره که معمولا نمیخوره و برمیگردونه 

نه عزیزم با همزن دستی میخوای دستورشو بذارم برات

لطف میکنی

عزیز کامل پخت میشه پنکیکت؟ توپل میشه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

لطف میکنیعزیز کامل پخت میشه پنکیکت؟ توپل میشه؟

اگه میزان موادشو تو تابه زیاد بریزی تابه کوچیک انتخاب کنی تپل میشه منم دستورش رو از سراشپز پاپیون برداشتم

لایک نفرمایید با تشکر

اگه میزان موادشو تو تابه زیاد بریزی تابه کوچیک انتخاب کنی تپل میشه منم دستورش رو از سراشپز پاپیون بر ...

عزیز هر کار میکنم وسطش خامه