یک دختر ۶ ساله دارم که از اول تولدش تا الان رفتارهای طبیعی و معقول داشته شیطنت و بازیگوشی در حد معمول بوده از لحاظ فن بیان و یادگیری هم نرمال در حدی که چند تا شعر و چند تا سوره حفظ هست کلاس زبان میره و یادگیری خوبی داشته الان که پیش دبستانی رفته به شدت از محیط مدرسه و معلمش زده شده میگه معلمم مدام دعوام میکنه صبح ها با گریه مدرسه میره به معلمش میگم میگه دختر شما بدون اجازه بیرون از کلاس میره یا حرف گوش نمیده در صورتی که سال گذشته هم مهد میرفته ولی مربیش از اخلاق و رفتار دخترم راضی بوده الان واقعا نمیدونم چکار کنم؟ معلمش جوری حق به جانب صحبت میکنه که دور از جون انگار دخترم یک بیمار روانی هست.
بقیه والدین هم ناراضی هستن ولی خب چه میشود کرد به اصطلاح بهترین جا ثبت نامش کردیم هر روز کلی مسافت ب ...
اگر همه ی بچه ها ناراضی هستند اعتراض کنین مکان و محیط مهم هست ولی نه به اندازه ی معلم ،مدرسه ی پسر من پارسال برای بچه ها پیش هم داشت با اینکه دولتی هست بسیار کارآمد و مهربان با بچه ها برخورد می کردن،پیش دبستانی خیلی مهمه نزارین از همون اول از مدرسه و درس زده بشه
نه مدارس دولتی هم پیش دبستانی داره من پسرم رو بردم غیرانتفاعی چهار سال پیش17میلیون هزینه اش شد بعدا متوجه شدم مدرسه ی دولتی نزدیک خونمون هم پیش داره ،پسرم کلاس اول و دوم رو اون مدرسه دولتی رفت بسیار خوب و خوش برخورد و کارامد بودن ،اگر از اول میدونستم همون دولتی میبردمش تا برای کلاس اول هم با محیط آشناتر بشه