2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارید میشه بهم مشاور بدیدد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
دوتا دفتر مشق و تمرین داره دلم برای دخترم کبابه دوستای مهدش هم اینجا هستن توی همین کلاس میترسم کلاسش ...

اخه اینجوری هم درستش نیست که بچه اذیت بشه گناه داره اول راهی .با مدیر صحبت کن ببین چی میگه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بقیه والدین هم ناراضی هستن ولی خب چه میشود کرد به اصطلاح بهترین جا ثبت نامش کردیم هر روز کلی مسافت ب ...

اگر همه ی بچه ها ناراضی هستند اعتراض کنین مکان و محیط مهم هست ولی نه به اندازه ی معلم ،مدرسه ی پسر من پارسال برای بچه ها پیش هم داشت با اینکه دولتی هست بسیار کارآمد و مهربان با بچه ها برخورد می کردن،پیش دبستانی خیلی مهمه نزارین از همون اول از مدرسه و درس زده بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا پیش دبستانی ها خصوصی هستن

نه مدارس دولتی هم پیش دبستانی داره من پسرم رو بردم غیرانتفاعی چهار سال پیش17میلیون هزینه اش شد بعدا متوجه شدم مدرسه ی دولتی نزدیک خونمون هم پیش داره ،پسرم کلاس اول و دوم رو اون مدرسه دولتی رفت بسیار خوب و خوش برخورد و کارامد بودن ،اگر از اول میدونستم همون دولتی میبردمش تا برای کلاس اول هم با محیط آشناتر بشه