2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم زورشون ب من میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که تو باغ پدرت کمک ندادیولی برای پدرشوهر کارگری میکنی؟از کجا شروع شدچند ساله ازدواج کردی؟

چون بابام عمرا نگف بیا سر باغ کارگر میگرف.پدر شوهرم می بینی زنگ مبزنه ب شوهرم میگع ب زنت بگو اماده شه میرم دنبالش شوهر گاو منم بهم میگه برم.حتی ی بار ب شوهرم گفتم نمیرم گف بااااید بری

مستقیم بگو نمیام اون دفعه من و فلان جاری رفتیم این دفعه نوبت اون دوتاس .بگو همه باید کمک کنیم نمیشه که ما دوتا جور بقیه رو بکشیم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
پدر و عموهامم تو همین سنن پدر دوستامم همینطوربله به نسبت اقایون جوون و حتی دخترایی مثل من که ورزش می ...

اصلا پیر نیستن پیر آدم از پا افتادست

۵۳ کاملا معمولیه

خب معلومه نسبت به ۲۰ ساله سن بیشتری داره

اما پیر حساب نمیشه

از کار افتاده نیست میتونه خودش کاراشُ بکنه

اصلا پیر نیستن پیر آدم از پا افتادست۵۳ کاملا معمولیهخب معلومه نسبت به ۲۰ ساله سن بیشتری دارهاما پیر ...

پیر لوزما نباید از کار افتاده باشه

به تسبت اقایون بیست ساله که خیلی اختلاف دارن به نسبت منو خیلی دیگه از دخترای اطراف خودمم همینطوره عزیزدلم

الان دوستای خودمم بیست یا بیست و دو سال اینا هستن هم از پدرم قویترن هم پدراشون

بله کارا خودشونو میکنن

من دوران نامزدی خونه مادرهمسرم بودم شام مهمون داشتن-من سالاد درست کردم بعدش به مادرش گفتم اگه کاری هست بگین انجام بدم یه چندبار دیگه هم گفتم دیدم یه دستمال بهم داد گفت پس راه پله رو تمیز کن-کاری که هیچ وقت تو عمرم حتی خونه مادرم انجام ندادم-خیلی زورم اومد ولی دم دستی الکی انجام دادم ولی عزت نفسم حس کردم خورد شد-دیگه همون شد و من هیچ وقت الانم که ازدواج کردم و سرزندگیم هستم مهمون میاد براشون برای کمک نمیرم-منم مثل بقیه با مهمونا میرم

کاری که باهاش حس خوبی نمیگیری انجام نده مهم تر از همه خودت و عرت نفسته دیگران دلشون برات نمیسوزه

ب شوهرم گفتم نمیرم شوهرمم گفته باااااید بری

دو بار دعوا کن

یه بار بحث کن

یه بار رفتی اونجا برو تو قیافه

یه جوری کار کن که کار نکردنت ترجیح بدن

دختر تو کارگر نیستی که

حالا اگه مثل مادرشوهر من توقع آشپزی داشتن اتقدر بد نبود

تو میگی میبرنم برای کارگری..

جلوشونو بگیر

رو شوهرت کار کن

چند سالشه خودشم میره تو باغ کار کنه؟

عقدی؟

ب شوهرم گفتم نمیرم شوهرمم گفته باااااید بری

خب نباید مستقیم بگی نمیام بدتر لج میکنه-حرف نزن عمل کن-یجور رفتار کن که انگار دوست داری بری ولی کمر درد داری-اینجوری بگی نمیام بحث میشه 

باید اول این عادت ازسرشون بیفته بعد سالای بعد با قاطعیت بگی نمیام