2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 131 پست

سعی کن حفظ ظاهر کنی ،جلو بچه ها گریه نکن ، اونا گریه و غم متوجه میشن و ناخواسته بی قرار میشن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سعی کن حفظ ظاهر کنی ،جلو بچه ها گریه نکن ، اونا گریه و غم متوجه میشن و ناخواسته بی قرار میشن

اصلا دست خودم نیست الان ۲ساعته دارم گریه میکنم

از ناراحتی پناه اوردم نی نی سایت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلشم همینه بچه های خواهر منم عادت کردن 9 و نیم ده میخوابن حالا این ساعت میخواد خونه خودشون تو سکوت ...

دختر منم تابستون هرچی مفگتم یکم زیاد بخواب دیگه تابستونه 

بازم همون هفت یا هفت و نیم بیدار میشد 

دختر منم تابستون هرچی مفگتم یکم زیاد بخواب دیگه تابستونه بازم همون هفت یا هفت و نیم بیدار میشد

بدن عادت می‌کنه یواش یواش 

من خودم روزای عادی 7 و نیم بیدار میشم 

جمعه ها هر کاری هم کنم بیشتر از 8 نمیتونم بخوابم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دختر منم تابستون هرچی مفگتم یکم زیاد بخواب دیگه تابستونه بازم همون هفت یا هفت و نیم بیدار میشد

بدن عادت می‌کنه یواش یواش 

من خودم روزای عادی 7 و نیم بیدار میشم 

جمعه ها هر کاری هم کنم بیشتر از 8 نمیتونم بخوابم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

تو رو خدت بگو الان چیکار کنمبخدا ۵ساله ی رخت لباسی برای خودم نخریدم.لباس از کهنه فروشی میگزرم تیکه ا ...

بشین کنارش بالاسرش با هم نشانه ها رو بنویسید اولش سخته تشویقش کن حتی یه ذره درست مینویسه 

اعتماد بنفس بچت نابود شده اول براش کمرنگ بنویس بگو پررنگ کنه بعد دستش بگیر با کمک هم بنویسید کم کم درست میشه نگران نباش فقط ولش نکن به حال خودش که بدتر میشه وقت براش بذار بگو تو باهوشی همه اول سخت یاد میگیرن بهش امید بده تا درست بشه

دقیقا منم کلا صبح زود بیدار میشم سرحال ترم تا اینکه تا ده یازده بخوابم

اومم 🥲