2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 131 پست
اره بخصوص مرکز استانها که جمعیت زیاده نسبت به تعداد مدارس؛ مدارس دولتیشون شیفتیه فقط غیرانتفاعی و شا ...

کاش لااقل ثابت صبحی یاعصری بودن اینجوری ریتم زندگی بچه به هم میریزه یابرنامه ریزیای مادراگرشاغل باشه دیگه بدتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگرهنوز مدرسه های شیفت عصرهست چرامن ندیدم کدوم شهری؟

اره عزیزم هست ما شیرازیم مدرسه ها دو شیفته هست یه هفته در میون

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

همشون بده پیش دبستانین رفته تا ۱۰نمیتونه بشمره

اسی بپذیر بچه رو ول کردی توقع داری نابغه هم باشه بابا یه ذره با بچت کار کن من اگه بچم ول کنم هیچی یاد نمیگیره اینقدر که شیطونن و حواس پرت بچه های الان همینن مادر باید پا به پاشون پیش بره شما باید همون پارسال براش وقت میذاشتی حتی نوشتن اعداد یادش میدادی اینطور پیش بری بچت تکرار پایه میخوره حتی ممکنه بفرستن مدارس استثنائی به خودت بیا 

نه همه فقط میتونن بدن و بچه بیارن

شغل شوهرت چیه ک با این توزم سنگین، اون ایست مواد غذایی ک گفتی میخرین؟

بعدم الان اینطوری ب بقیه میگید؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا بچه یک و نیم خوابیده؟

گفتم از ۱۱تو رخت خواب بود دیگه چیکار کنم ۱.۵ خابش برد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همشون بده پیش دبستانین رفته تا ۱۰نمیتونه بشمره

احساس نمیکنی اختلال ای دی اچ دی یا یکپارچگی حسی داره  دکتر بردیش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
شغل شوهرت چیه ک با این توزم سنگین، اون ایست مواد غذایی ک گفتی میخرین؟بعدم الان اینطوری ب بقیه میگید؟

من که نگفتم میخرم.

اما شما چون بچتون ضعیفه بخر چند ماه تا جون بگیره. یه مدت به تغذیه ش برس

اسی بپذیر بچه رو ول کردی توقع داری نابغه هم باشه بابا یه ذره با بچت کار کن من اگه بچم ول کنم هیچی یا ...

تو رو خدت بگو الان چیکار کنم

بخدا ۵ساله ی رخت لباسی برای خودم نخریدم.لباس از کهنه فروشی میگزرم تیکه ایی ۲۰هزار تومن. بچه ول نکردم زندگبم ب گره خورد

الان لطفا بگو بچه برای هر نشانه نوشتن ی دونه ها پیرم میکنه

چیکار کنم

چقدر  حرص خوردنت با بچه هات  شبیه کاربر شاهگانه 

خب الانم خوبه بیدار شده منم شیفت ظهر میرم امروز . ۹ بیدار شدم  کلی کار کردم . فرز باشی زود راهش میندازی

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه های ۱۴ و ۱۱ ساله من ساعت ده شب مسواک زده 

تو رختخوابشونن نهایت تا ۱۱ خوابن

ساعت ۷ پر انرژی بیدار میشن

بچه ای که تا ۱ و نیم بیداره معلومه نمیتونه تمرکز کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿