2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 130 پست
استارتر پارسال رو ول کن ،برو مرکز سنجش ناحیه تون مثلا مدرسش ناحیه چهاره ،سنجش ناحیه چهار هم باید بری ...

اها  کلاس های دقت و تمرکز رایگانه؟ 

خدا خیرت یده ک گفتی

ممنونم 

از معلم نامه بگیرم ک بهش بدن این کلاس ها رو ؟

معلم چند بار از کلاس انداختش بیرون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها کلاس های دقت و تمرکز رایگانه؟ خدا خیرت یده ک گفتیممنونم از معلم نامه بگیرم ک بهش بدن این کلاس ه ...

اره رایگانه ،حالا امیدوارم شهر شما هم داشته باشه این امکان رو 

نامه هم میتونی بگیری 

ببین دخترم من متوجه هستم که شرایط زندگی نا به سامان شما باعث اعصاب خوردی شماست و مطمین باش این رو فر ...

زندگیم ب بن بست خورده 

فقط معحزه میتونه درست کنه

دیگع کاری از دستم برنمیاد

مدام طول روز گریه میکنم دست خودم نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

زندگیم ب بن بست خورده فقط معحزه میتونه درست کنهدیگع کاری از دستم برنمیادمدام طول روز گریه میکنم دست ...

معجزه خود شمایی راهی نداره زودتر بچه هاتو نجات بده 

دل بزن به دریا برو شهر بزرگ یه اتاق کرایه کنین 

بچه ها برن مدرسه شما برو سرکار هیچ کاری هم مثل نظافت منزل پول توش نیست 

شش ماه کار کن به خدا خیلی تغییر میبینی دستت باز میشه خورد و خوراکتون بهتر میشه حتی میتوتی پس انداز کنی اون موتور شوهرت از قسط دربیاری 

اونم بیاد پیشتون بره تو اسنپ موتور 

به خدا حالتون خیلی بهتر میشه 

معجزه خود شمایی راهی نداره زودتر بچه هاتو نجات بده دل بزن به دریا برو شهر بزرگ یه اتاق کرایه کنین بچ ...

معجزه نیازه.شوهرم تصادف کرده ۲ماهه ب دوچرخه ایی زده کارفرماش داره دیه اونو میده

خود شوهرمم ناکار شد دستش ۲۰سانت ملاتین و ۱۱تا پیچ خورده

الان خونه کسی هستیم تو ی اتاق زندگی میکنم با بچه هام 

میگم مگه فقط خدا معجزه وار زندگیمو درست کنه

از قبل عید مآ اینجکری پاشیدسم

مبگم عجب معلمیه بچه کلاس اول و میندازه بیرون از کلاس

اره ۳ زنگ انداخته بود بیرون

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشو 

اصلا قصد جسارت ندارم 

اما تو با یه دونه بچه نمیتونی کنار بیای و همش روی اعصابته 

چجوری میخوای معلم بشی و هر روز علاوه بر بچه ی خودت با چهل تا دانش آموز کنار بیای

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشو اصلا قصد جسارت ندارم اما تو با یه دونه بچه نمیتونی کنار بیای و همش روی ...

الان تو بدترین شرایط عمرمم

الان تو بدترین شرایط عمرمم

عزیزم برات دعا میکنم 

برای پیدا کردن کار برای شوهرت هم دعا میکنم 

از ته دل 

امیدوارم تا عید اوضاعتون هزار برابر بهتر بشه 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم برات دعا میکنم برای پیدا کردن کار برای شوهرت هم دعا میکنم از ته دل امیدوارم تا عید اوضاعتون هز ...

فدای محبتت. ممنون فقط دعا مگه خدا به نفس شما خوبان نگاهی کنه ب زندگیم و این دو طفلم

ای عزیز.....

دوره آموزش کودک مجازی هست با قیمت پایین ، مثلا 200، ایتا موسسه تنها مسیر ارامش، یا کانال های تربیتی ایتا که رایگان 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
معجزه نیازه.شوهرم تصادف کرده ۲ماهه ب دوچرخه ایی زده کارفرماش داره دیه اونو میدهخود شوهرمم ناکار شد د ...

ای بابا 

ان شا الله همه شرایطتت درست بشه و خدا کمکتون کنه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...