2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 131 پست
عزیزم توهین نکردم.نمی‌خواستم اصلا ناراحت بشی.اما دو سه ماه این لیست رو تهیه کن بده بهش.چی واجب تر از ...

اگخ بشه حتما میخرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱.۵ شب خاییده ۶ بیدار شده مسخره کرده

زودتر شام بده، برق خاموش کنید خاموشی بزنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم ظهریه از هفت بیداره میگفت شکمم تیرمیکشه ازگشنگی صبونشو دادم هرکارکردم نخابید

خیلی نا احتم از زندگیپ

ی ساعت دارم گریه میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ما ک خدا ازمون برگشتهخدا به اون کمک کنه حداقل

عزیزم ناشکری نکن . میدونم فشار روتون هست .ولی با حرص خوردن کاری درست نمیشه.  هر کی یه جور سختی داره دیگه .

خدا کریمه .ان شاالله مشکلات شما هم برطرف میشه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خیلی نا احتم از زندگیپی ساعت دارم گریه میکنم

دیگه  درحدگریه کردنم نیست  بچه بیچاره میبینه ناراحت میشه نکن  براش برنامه کودک بزار ولش کن مجبورش نکن عصربرگرده بخاد میخوابه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اگه بچه ها رو مدرسه تک شیفت صبح بفرستید بهتره .. مدیریت کن مثلا نصف شب بیدار شد برق روشن نکنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دیگه درحدگریه کردنم نیست بچه بیچاره میبینه ناراحت میشه نکن براش برنامه کودک بزار ولش کن مجبورش نک ...

نه برای اون ن

برای کل زندگیم

برای شرایطم

برای فردام

با مشاور کودک مشورت کن، دوره ها آموزشی کودک بگذرون 

اگه بچه ها رو مدرسه تک شیفت صبح بفرستید بهتره .. مدیریت کن مثلا نصف شب بیدار شد برق روشن نکنید

برق روشن نمیکنم

تک شیفت فقط عیرانتفاعیه ندارم اونقدر

گفتتردرمان از سال پیش تو نوبتموللا دیگه ندارم ببرم کار ررمان

استارتر پارسال رو ول کن ،برو مرکز سنجش ناحیه تون مثلا مدرسش ناحیه چهاره ،سنجش ناحیه چهار هم باید بری 

کلاس های دقت و تمرکز 

گفتار درمانی 

کار درمانی 

همش رایگانه ،زودتری برو تا نوبت بهت بدن چون اوله سال تحصیلیه الان خلوته تقریبا 

بگو معلمش من و ارجاع داذه ،خودشون تست میگیرن 

با مشاور کودک مشورت کن، دوره ها آموزشی کودک بگذرون

ای عزیز.....

خب ساعت خوابشو تنظیم کن بچه چرا باید یک بخوابه دختر من ۱۲ سالشه از اول عادت کرده دیگه تا ده خوابه صب ...

اصلشم همینه بچه های خواهر منم عادت کردن 9 و نیم ده میخوابن حالا این ساعت میخواد خونه خودشون تو سکوت مطلق باشه میخواد وسط عروسی باشه در هر صورت خوابشون میبره صبحم 6 و نیم بیدارن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ب ولله اتاق تاریک تاریک

شب غذاهای خواب آور بهش بده مثلا ماست کشک اینا خواب اوره 

۱ ساعت قبل خواب تلوزیون اینا نبینه 

تو هم پیشش بخواب واقعا خواب باشی 

غذاهای کافین دار بهش نده چند روز بزار سیستم خوابش منظم بشه 

ببین دخترم من متوجه هستم که شرایط زندگی نا به سامان شما باعث اعصاب خوردی شماست و مطمین باش این رو فرزند شما هم اثر گذاشته 

اون چیزی که شما حس میکنی فرزند شما هم حس میکنه 

و به نظر من به همین دلیل فرزندتون دچار مشکل هست 

و این وضعیت مدام داره بدتر میشه 

به نظر من شما حتی اگر همسرت هم نمیتونه باید بیایی شهر بزرگ بچه ها رو ثبت نام کنی مدرسه خودت هم بری سرکار 

حداقل اوضاع خورد و خوراکتون بهتر میشه اعصابتون ارومتر میشه این تغییر روی بچه هاتون اثر مثبت میزاره 

تا دیر نشده یه فکری کن