2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارهخب غذا نمیخوره بهش قرص اهن بدمقرص معده خالی بدم بالا میاره

شربت بده

آهن کلا با معده حالی بعد جذب میشه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
طفلک ساعت خوابش مشکل دارههمون6که بیدار شد دیگه نمیزاشتی بخوابه تا ازاون طرف شب زودتر بخوابه

۶بیدار شه ساعت ۱۲ بره مدرسه  تا ۵ اخه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دکتر ک فقط دارو گرون میده نفسش از جای گرم میاد

بببن همین شربتا تقویتی ایرانیم خوبن مناسبن هفته ایدوقاشق بهش بده من پسرم کم خونی مینور داره یک شب درمیون فولیک اسید میدم اما گفت اهن ندم

دیگه حداقل ازده شب بخوابه خودتونم خاموشی بزنید بخوابین فرداش سرحال باشه تو مدرسه نه خواب آلو

ب ولله اتاق تاریک تاریک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصلا ریتم زندگی بچه به هم میخوره نمیگی کدوم شهر؟

همه جا همینطوریه شهر ما هم همینطوریه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اصلا ریتم زندگی بچه به هم میخوره نمیگی کدوم شهر؟

دم مرز افغانستانم