2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 131 پست
کاش لااقل ثابت صبحی یاعصری بودن اینجوری ریتم زندگی بچه به هم میریزه یابرنامه ریزیای مادراگرشاغل باشه ...

من دبستانم چرخشی بود هر وقت من صبح بودم برادرم ظهر بود و بالعکس

نمیدونم چرا اصلا برامون مهم نبود خانواده هم هیچ براشون فرق نداشت ولی الان رو همه جنبه ها تاثیر داره فکر میکنم بخاطر وضعیت اعصاب و روانمونه

احساس نمیکنی اختلال ای دی اچ دی یا یکپارچگی حسی داره دکتر بردیش

گفتتردرمان از سال پیش تو نوبتم

وللا دیگه ندارم ببرم کار ررمان

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرص خوردنت با بچه هات شبیه کاربر شاهگانه خب الانم خوبه بیدار شده منم شیفت ظهر میرم امروز . ۹ ...

اون کدوم بدبختیه مثل منه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دبستانم چرخشی بود هر وقت من صبح بودم برادرم ظهر بود و بالعکسنمیدونم چرا اصلا برامون مهم نبود خانو ...

قبلا خیلی چیزا فرق داشتن مثلا همین خواهربرادرداشتن که یه جورایی کمک بود تونگه داری بچه ها. 

من که نگفتم میخرم.اما شما چون بچتون ضعیفه بخر چند ماه تا جون بگیره. یه مدت به تغذیه ش برس

خب نمیخری ک قیمتا دستت باشه بدونی ب چ بدبختی انداختن مردمو

چرا لیست میدی پس وقتی از قیمتا خبر نداری

بعد نوهین میکنی

گفتتردرمان از سال پیش تو نوبتموللا دیگه ندارم ببرم کار ررمان

قحطیه گفتار درمان مگه که تو نوبتی بچه ت تحت فشاره توقع داری مثل بقیه باشه اذیتش نکن درونش غوغاس معلمشونم یه احمق به تمام معناس که میگه عقل نداره بهش محبت کن نوازشش کن این همه آدم درس خوندن خوش خطم بودن چیشدن روح بچه تو دریاب

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
قحطیه گفتار درمان مگه که تو نوبتی بچه ت تحت فشاره توقع داری مثل بقیه باشه اذیتش نکن درونش غوغاس معلم ...

دولتیه 

خود سنجش معرفی کرد

بدبخت نبود حرص می‌خورد خیلی .

ما ک خدا ازمون برگشته

خدا به اون کمک کنه حداقل

دولتیه خود سنجش معرفی کرد

برو جای دیگه با متخصص طب اسلامی هم مشورت کن اذیت نکن بچه را تحت فشارش نذار 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
خب نمیخری ک قیمتا دستت باشه بدونی ب چ بدبختی انداختن مردموچرا لیست میدی پس وقتی از قیمتا خبر نداریبع ...

عزیزم توهین نکردم.

نمی‌خواستم اصلا ناراحت بشی.

اما دو سه ماه این لیست رو تهیه کن بده بهش.

چی واجب تر از بچه ی آدم.

قیمت هارو می‌دونم. 

خب بعد از ظهرها بخوابید ، شب هم زودتر بخوابه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...