2777
2789
عنوان

بچم ظهریه الان بیدار شده دوست دارم بزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 131 پست
دارهخب غذا نمیخوره بهش قرص اهن بدمقرص معده خالی بدم بالا میاره

اخر شبا باید بهش بدی نه الان اونم دکتر براش نوشته باشه چون رسوب می کنه تو کلیه ها 

یکی از علت بی خوابی کمبود اهنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ساعت خوابشو تنظیم کن بچه چرا باید یک بخوابه دختر من ۱۲ سالشه از اول عادت کرده دیگه تا ده خوابه صب ...

۱۰بخابونم ۳لیدار مبشه خدا امواتتو بیامرزه

از ۱۱تو رختخواب بوده ۱.۵ خابش برده 

ظهرم نخابیده بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم خیلی وقتا پسرم خوابش اینجوریه وگیج خواب رفته مدرسه...موبایل زیاد بازی نمیکنه؟

نه ی موبایل شکیته ایی دترم همش هنکه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مگرهنوز مدرسه های شیفت عصرهست چرامن ندیدم کدوم شهری؟

اره خدا لعنتشون کنه

اخر شبا باید بهش بدی نه الان اونم دکتر براش نوشته باشه چون رسوب می کنه تو کلیه ها یکی از علت بی خواب ...

خدا امواتت بیامرزه مشکل کلیه دارم اصلا دست و بالمم بسته اس

سنگ شکن کلیه شده

خیلی بده بعداز ظهرهم بچه خوابش میاد هم معلم چه کاریه مدرسه عصربرن

معلم نامردشون ۲شیفت برداشته از صبح تو ی مدرسه ظهر سر مدرسه اینا

ادبیات معلم فقط 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

همیشه عصرامیره یابعضی وقتاصبح هاست؟

چرخشیه ی هفته صبح ی هفته ظهر

با مشورت دکتر براش شربت تقویتی بده رو سیستم بدنش خیلی تاثیر مثبت داره

دکتر ک فقط دارو گرون میده نفسش از جای گرم میاد