2777
2789

از ۶بیدار شده

تا ۸.۵ کنارش خابیدم ک بخابه

از ۸.۵ تا الان خابیده

ظهر سر کلاس هم مثل گیجا خوبش میاد بعد معلم میگه عقلش مشکل داره

حرصم گرفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تا کی باید بخوابه؟

تا ۱۰بخابه 

دیگه ۱.۵ شب خابیده ۶ بیدار شده زور نیست؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا ۱۰بخابه دیگه ۱.۵ شب خابیده ۶ بیدار شده زور نیست؟

چرا هست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
به همه چی این بچه گیر میدی

دیگه صبرم تموم شده

از ۱.۵شب تا ۶صبح خابیده 

بره مدرسه اونجا فخشم میدن 

بیاد خونه اون منو فحش میده

کم خونی نداره

داره

خب غذا نمیخوره بهش قرص اهن بدم

قرص معده خالی بدم بالا میاره

چه مادر خشنی🫤

اعصاب ندارم ۱.۵تا ۶صبن خابیده

میره پورسه گیج و خابش میاد بییه فحشم میدن

دیگه صبرم تموم شدهاز ۱.۵شب تا ۶صبح خابیده بره مدرسه اونجا فخشم میدن بیاد خونه اون منو فحش میده

خب ساعت خوابشو تنظیم کن بچه چرا باید یک بخوابه 

دختر من ۱۲ سالشه از اول عادت کرده دیگه تا ده خوابه صبح هم راحت از خواب پامیشه