میخوام تجربه ام رو بگم چهارماهی میشه هفته ای دوبار کاپ سیلیکونی صورت استفاده میکنم همون که شکل مخروطی داره اخه گرد هم داره اون برای بدن هست و واااقعا راضی ام افتادگی صورتم از بین رفته پف پلکم خیلی کمتر شده ولی نمیشه ازش انتظار بالا مثل جراحی داشت خیلی طبیعی صورت رو لیفت میکنه بیشترین تاثیری که داشته روی شفافیت پوستم بوده کاری که هیچ آبرسانی نتونست انجام بده این انجام داد قیمتی هم نداره شاید ۳۰۰ تومن خانوما بگیرین انجام بدین فقط حواستون باشه قبلش مدل استفاده ازش رو یاد بگیرین اگر اشتباه ماساژ بدی صورتت بدتر میشه اصلا کاری نداره توییوتیوب میتونین سرچ کنین راستی اگه نقطه ای از صورت رو فیلر زدین نباید ازش استفاده کنین من لب و چونه ام فیلره و کاپ رواون قسمت نمیبرم
اهان یادم رفت بگم من روغن رزهیپ گرفتم ولی باهاش جوش زدم پوستم نرماله ده بار روغن زدم همش جوش میزد😂 و دیگه با یه مرطوب کننده ژله ای جایگیزینش کردم دیگه جوش نزدم اره حتما قبلش باید دوست رو با یه عالمه مرطوب کننده بپوشیونی که کاپ درست حرکت کنه
ببین من برای تبلیغ نیومدم فقط تجربه ی منه از ارایشی ها معمولا پیدا میشه من اینترنتی خریدم حتمااا قبلش باید پوستت رو با روغن یا مرطوب کننده بپوشونی که کاپ درست حرکت کنه و حرکات رو درست انجام بدی و صبور باشی من بعد چهارماه تاثیر خیلی خوبی دیدم
ب این سن فیلر و این چیزا زدی و الان دنبال رفع افتادگی هستیعجب بابا
افتادگی ربطی به سن نداره باهوش جاذبه ی زمین به مرور افتادگی میاره در ضمن اومدم تجربه ام رو گفتم میتونی حرف نزنی و بری ب تو چه ک من فیلر زدم یا نزدم؟! نکنه پولشو تو دادی گستاخ