2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7467 بازدید | 215 پست
دختر دایی من دندون پزشکه تا حالا ندیدم کار خونه انجام بده یا شکایت کنه اون فقط پول در میاره و مسافرت ...

عجب

بچه داره؟

والا منو دوستام که دور هم میشینیم همه همین شکایتها رو‌داریم

آره عزیزم حرفت درسته منم خانه دارم و راضی هستم مادر من شاغل بود و من از کودکی درست و حسابی طعم مادر ...

دقیقا بنظرم بزرگ‌ترین باگ شاغل بودن خانم ها همینه که بچه ها در آرامش نیستن 

من خودم مامانم شاغل بود اصلا دوست نداشتم و کلا انگار بچه وقتی مادرش نیست کسل و بی حوصله اس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال پیش کارمند بودم خیلی بد بود اما حالا خداروشکر دوسال خونه دار درست همینایی که گفتی رو هستم و ...

حقوق و مزایاتون خیلی زیاد بود؟ یکی از اقوام ما حدود یه ساله کارمند بانک شده تارا تمام اتومات گرفت 

چرا خوب نباشهفیلم میبینی میری‌بیرونبازار مدام‌درگیر باشی خوبه پس؟

بقیشم بگو 

دستت باید همش جلوی شوهرت دراز باشه 

همین دیروز سر پول دعوامون شد 

کاش خودم درامد داشتم ک برای هرچی مجبور نمیشدم ب زبون بیام 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دقیقا بنظرم بزرگ‌ترین باگ شاغل بودن خانم ها همینه که بچه ها در آرامش نیستن من خودم مامانم شاغل بود ا ...

منم دقیقا بخاطر بچه کارم ول کردم.

دخترم الان کلاس سوم، نمیدونم چرا فکر میکنه، مامان شاغل بهتر و باکلاس تر و موفق تر.

جالبه فقط یکی از دوستاش ، مامانش شاغله

دقیقا بنظرم بزرگ‌ترین باگ شاغل بودن خانم ها همینه که بچه ها در آرامش نیستن من خودم مامانم شاغل بود ا ...

من هرکی از دخترم میپرسه میخوای چیکاره بشی یا میکه میخوام انلیه بزنم یا عروس و مامان بشم😂😂😂۵/۵سالشه

بعد همه بمن نکاه میکنن و‌میخندن

تازه من خوبه یک شیفت میرم سرکار و مطب ندارم یا تخصص نگرفتم هنوز وگرنه بچه ها دیگه حسابی از نبودنم شاکی‌بودن

بانک عالیهههه وامای خیلی خوبی داره

بنظر من که حق مردمو میخورن ماهر بانکی رفتیم برای وام ودیعه گفتن بودجه نداریم چطور به کارمنداشون میدن اونم بلندمدت بدون سود یا کارمزد پایین؟ همین وامایی که مال مردمه میدن به کارمندای خودشون

بیا بیرون براحتیمجبورت که نمیکننتفنگ که رو سرت نذاشتن کهنذار دخترت هم درس بخونه و دیپلمه شوهرش بده ک ...

وای شماها چقدر پرخاشگر و دعوایی هستید 

داره میگه شاغل بودن در کنار مادر بودن و خانه داری سخته 

داره درد و دل میکنه چرا واسه همه چیز میخواید شمشیر رو از رو ببندین

پزشکه این همه درس خوندنه معلومه که شغلش رو ول نمیکنه ولی میگه اگر خانه دار بودم بچه هام راحت تر بودن ! همین ! 

آهان راست میگی من بخدا سه تا بچه کوچیک داشتم الان بزرگ شدن فکر کن توی چهارسال سه بارزایمان کنی

این بچه کوچیکه بیشتر وقتم میگیره بخصوص که خیلی وابستس مدام بغل میخواد اصلا پیش کسی نمیمونه حتی مامانم دیگه پرستار بماند من بچه هام بزرگ بشن احتمالا دوباره برم سر کار