2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7433 بازدید | 213 پست
پس چرا من از نماز صبح بیدارم؟ همش در حال کار کردنمب نظرم شاغل بودن بهترهصبحانه بچه ها رو دادم . صبحا ...

خب‌بانو جان یک مادر شاغل هم اینا رو‌ داره حالا مثلا بچه رو‌سرویس میگیره بقیه ش که با خودشه

تو خیلی انرژی مثبت بهم دادی ممنونم ازت فقط اینکه زیاد برای متصدئ امور دفتری شرکت میکنن چی به نظرت زی ...

عزیزم الان بیکار خیلی زیاده قطعا زیاد شرکت میکنن

اما همه تا اخر راه ادامه نمیدن خیلی ها اول راه خیلی ها وسط راه و خیلی ها نزدیک امتحان شل میکنن

رقابت بین ده بیست نفر میمونه که خوب تلاش کردن

تو هم باید توانت بخون حتی اگر خدای نکرده بازم نشه پایه ت قوی تر شده برای ازمون معلمی اینده و ازمون های دیگه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چکارمیکنید شماها من خونم450متره بخدا بمب ترکیده انگتر صبح که میشه نعایت دوساعت تموم بشه کارام ن ...

من یه بچه کلاس اولی دارم یه بچه ۱ ساله باید پسرم مدرسه ببرم بعد بیام مراقب کوچیکه هستم خونه رو تمیز کن غذا رو بذار دوباره برو از مدرسه بیارش این کوچیکم خیلی اذیت میکنه مدام میخواد بغلش کنم هوووف خواهر کارم زیاده به درسای اون یکی پسرم رسیدن هم بماند

کآرمند بانک که خیلی خوبه.یه چند تا وام میلیاردی میگرفتی و سودش و ...

میگم نذاشت برم بخدا همون اول پیشنهاد صدتومن دادن نگرفتم تازه بعد یک ماه هم میخاستن بفرستنم شعبع مرکزی رام دور بود من باید ساعتهفت ونیم اونجا حداقلش بودم من خیلی زود میرسیدم 8بود ولی بعداا مبتونسنم خودم ماشین بخرم وبرم که شوهرم نذاشت

نه دیگه همیشه خونه مرتبه چون خونه نیستن ک خونه رو به هم بریزن. خانم و آقا سر کارن بچه هام مهد و مدرس ...

خرید خونه که من زیاد انجام نمیدم مگه سر راهم باشه چیزی بخرم یا اکالا بگم بیاره خدایی دیگه‌ما‌وقت چرخیدن تو بازار رو‌نداریم

اکثر خرید لباس و اینام هم اینترنتی هست 

حقوقم زیاده 

طمع نمیذاره بنظر خودم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مامان منم همین بود وای واقعا چرا؟خب خوابتون رو تکمیل کنید بعد کاراتون رو بکنیدوالا منکه هرچی بیمار خ ...

شبها زود میخوابم دیگه  ساعت ۱۰ یا۱۰ ونیم لامپها خاموش میکنیم همه میخوابیم..بعضی روزها بعد از ظهر یه ساعت میخوابم.بعد میرم دور درس ومشق بچه تاغروب.بعد پختن شام وشستن ظرف....صبحا هم ساعت ۶صبحانه  وچای اماده میکنم شوهرم وبچه ها صبحونه میخورن بعد میرن بیرون...شستن ظرفای صبح.شستن لباس وناهار پختن وجارو..مرتب کردن اتاق پوکیده وبی نظم بچه ها🥴 گرد گیری.تاظهر.

پارسا پسرمامان😍
من یه بچه کلاس اولی دارم یه بچه ۱ ساله باید پسرم مدرسه ببرم بعد بیام مراقب کوچیکه هستم خونه رو تمیز ...

آهان راست میگی من بخدا سه تا بچه کوچیک داشتم الان بزرگ شدن فکر کن توی چهارسال سه بارزایمان کنی

خب‌بانو جان یک مادر شاغل هم اینا رو‌ داره حالا مثلا بچه رو‌سرویس میگیره بقیه ش که با خودشه

نه اینجوری نیست مادر من شاغل بود خیلی وظایف رو کسی ازش توقع نداشته. اینکه خونه ش مرتب باشه. اینکه همیشه غذای گرم بپذیر. اینکه همه خرید ها با خودش باشه . اینکه درس همه بچه ها با خودش باشه.

اصلا یک آدم نمیتونه به همه اینها برسه و سرکار هم بره. زمان بهش اجازه نمیده نه اینکه نخاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیز من شما که خانومی اینه دیدگاهت چه برسه به مردا

والا هیچ زن خانه داری خوش و خرم نیس

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خرید خونه که من زیاد انجام نمیدم مگه سر راهم باشه چیزی بخرم یا اکالا بگم بیاره خدایی دیگه‌ما‌وقت چرخ ...

همینه دیگه ولی یه خانم خونه دار همه اینها به عهده خودشه. تازه انتظار مدیریت منابع مالی هم دارن ازش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".