2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7417 بازدید | 213 پست
نذاشت برم انگشتمو زد شکست😔بغد دوباره میگفت خاستی برو گفتم میلیارد هم حقوقم بدن نمیرم که نمیرم تازه ...

اگر بچه نداشتی جدا میشدی اما کارت و رها نمیکردی 

اما دیگه شده غضه ش و نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمخسته میشم خانه داری فقط بی پولی ش سختهک اونم اگه شوهر خوب و خرج کن باشه دیگه مشکلی نیست

دقیقا 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بنده خانه داری هستم که هیچوقت بعدازنماز صبح نمیخوابم.حتی جمعه ها..چون خانه دارهستم تماااااام کارها خونه روی دوش منه. غذا.گردگیری.جارو.شستن لباس وظرف.حتی بردن آشغال دم در..خریدهای جزئی..تمام امور درسی بچه ها.

پارسا پسرمامان😍
ینی هم بیرون کار میکنن هم تو خونه ؟ عین زنای خانه دار ؟اونوقت چطور میرسن به تمام کاراشون

وقتی شاغل باشی تمام کارات با برنامه ست دیگه 

نمیگی هنوز وقت دارم

البته که من دیگه نمیرسم یکسره جارو بکشم و اینا

تمام ظرفها رو هم تو ماشین ظرفشویی میچینم هیچی ظرف نمیشورم

همسر ناهار محل کارش هست ناهارمون رو هم مامانم میاد مراقب پسرم هست میپزه بعد ناهار با بابام میرن خونشون

پزشکم

ببین اسی بنظرم به خود سبک زندگی فرد بستگی داره یکی خانه داره در کنارش تفریحشو داره مطالعشو داره در کنارشم شوهرش از نظر مالی تامینش میکنه این خوبه 

یا مثلا شاغلی که شوهرش کمکش نمیکنه و تایم کاریش زیاده واقعا خسته کنندس ولی شاغل که باشی برای اینکه اذیت نشی باید یا نیروی کمکی داشته باشی یا همسر کمک کنه 

متاسفانه تو ذهن همه جا انداختن کسیکه شاغله باید خونش برق بزنه در کنارش خونه دار عالی باشه ولی نمیشه تهش یه زن افسرده میشه که پول داره و خونش برق میزنه

من خودم شاغل بودنی رو ترجیح میدم که بجای تایمی که نیستم شوهرم همراهم باشه و در کنارش اینکه پول تو جیب خود ادمه من بشخصه بدم میاد هی به شوهرم بگم پول بده و اون نده یا یه خرجی بخوام بدم که شوهرم راضی نیس اونجا از پول خودم میدم 

یا همین وقت نداشتن بخدا نعمته مثلا اگه وقتم ازادتر بود از مادرشوهر و... هی توقع داشتن برم تو کاراشون کمکشون کنم و..

پس چرا من از نماز صبح بیدارم؟ همش در حال کار کردنم

ب نظرم شاغل بودن بهتره

صبحانه بچه ها رو دادم . صبحانه سلامت چیدم براشون (امروز مدرسه گفته بیارن) بردم مدرسه رسوندم. لوبیا و میوه خریدم . میخام ناهار بذارم کلی کار خونه دارم . تا ظهر که درگیرم. بعد بچه ها رو بیارم. ناهار بدم . ظرف بشورم بعد مشق های بچه ها تا عصر . بعد ببرمشون بیرون بعد شام و دوباره ظرف و کارهای خونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب کارای خونه ما که خودش انجام نمیشه باید خودم انجامش بدم دیگه

عزیز من خودم معلم هستم میفهمم چی میگی 

ولی هرگز نمیخوام بیکار بمونم

خیلی کارای خونه رم کارگر بگیر برا سلامتی و پوستت هزینه کن

خودم یه فرچی برقی دیدم میخام سر ماه بخرمش ینی ده دیقه کل اشپزو برق میندازع الان شاغل نبودم شوهرم میگف برا چی میخری چیز اضافس ولی برا سلامتی خودم الان راخت میخرمش 

بله عزیزم شاغلممنم تلاش کردمچندین سال تو دانشگاه حق التدریس درس دادم بدون بیمهتا بالاخره تونستم به ک ...

تو خیلی انرژی مثبت بهم دادی ممنونم ازت فقط اینکه زیاد برای متصدئ امور دفتری شرکت میکنن چی به نظرت زیاد شرکت میکنن

بنده خانه داری هستم که هیچوقت بعدازنماز صبح نمیخوابم.حتی جمعه ها..چون خانه دارهستم تماااااام کارها خ ...

مامان منم همین بود 

وای واقعا چرا؟خب خوابتون رو تکمیل کنید بعد کاراتون رو بکنید

والا منکه هرچی بیمار خونه دار دارم تازه ۱۰بیدار میشن

منم الان خونه دارم کجا بخور و بخوابه من از ۶ و نیم بیدارم تا شب با دو تا بچه واقعا خسته میشی از کار زیاد من قبلا شاغل بودم ولی بعد تولد بچه هام نرفتم چون شهر غریبم و واقعا کم میارم ولی خداروشکر شوهرم اخلاقش خوبه مرد باید قدردان باشه بدونه زن چه قدر تو خونه کار سرش ریخته و مسئولیت داره 

اگر بچه نداشتی جدا میشدی اما کارت و رها نمیکردی اما دیگه شده غضه ش و نخور

سه تا بچه دارم غصه نمخورم میخورم ومیخوابم شوهرمم پولم بده کوربشه 😅

بخدا دیشب ساعت12طرفای ظهرمو شستم جرات داره پخ بکشه