2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7417 بازدید | 213 پست
ینی هم بیرون کار میکنن هم تو خونه ؟ عین زنای خانه دار ؟اونوقت چطور میرسن به تمام کاراشون

نه دیگه همیشه خونه مرتبه چون خونه نیستن ک خونه رو به هم بریزن. خانم و آقا سر کارن بچه هام مهد و مدرسه یا پیش اقوام

بعدم کسی توقع دو وعده غذا نداره ازشون. کسی توقع نداره همه خرید ها رو انجام بدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم شاغل بودم به خواست همسرم سر کار نرفتم ولی الان راضیم هر کاری که بهم آرامش میده رو انجام میدم نان تازه میپزم پیاده روی میرم کیک و شیرینی میپزم کتاب میخونم با دخترم بازی می‌کنم و اینم بگم که کار خونه رو یک روز درمیون انجام میدم که وقت خالیم بیشتر باشه یه روز کار خونه یه روز کارهای خودم

اشهد ان علی ولی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان خونه دارم کجا بخور و بخوابه من از ۶ و نیم بیدارم تا شب با دو تا بچه واقعا خسته میشی از کار ...

مگه چکارمیکنید شماها من خونم450متره بخدا بمب ترکیده انگتر صبح که میشه نعایت دوساعت تموم بشه کارام  ناهارم 40دقیقه

وای حیف کارمند بانک بودی😧چقد بی عقلی کردی

دقیقا درست میگیی 

ازدواج دهای امروزی که دوام نداره چه معلوم فردا خدایی نکرده جدا نشده

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
عزیز من خودم معلم هستم میفهمم چی میگی ولی هرگز نمیخوام بیکار بمونمخیلی کارای خونه رم کارگر بگیر برا ...

منم اینکه همش خونه باشم‌رو‌نمیپسندم ولی خب خواب صبح خیلی حال میده🫢🫢

البته که امروزم از ۷بیدارم طبق عادت همیشگی ولی حس موندن تو خونه خوبه😁

کاش پنشنبه ها لاقل تعطیل میموند

دختر دایی من دندون پزشکه تا حالا ندیدم کار خونه انجام بده یا شکایت کنه اون فقط پول در میاره و مسافرت میره وخوش میگذرونه

کلا سبک زندگی پزشکها فرق داره .شما اصلا مثل اونا نیستین 

دختر پاییزم🍂

بقیه اش رو کار ندارم اما خونه دارها تا دیر وقت خواب نیستن من هر روز بجز جمعه ساعت ۵ بیدارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم دوست دارم پول داشته باشم برم سرکار مشغول باشم بالاخره بچه ها از سه الی 4  باید برن مهد چیزی یاد بگیرن بچه هایی که مهد میرن بعدا درسخونتر هم میشن 

ولی به کارام نمیرسم کافیه یه عصر برم بیرون خونه به هم ریخته ناهار درست نکردم 

یه دوره ای خونه بودم احساس میکردم اون هویتم که تو اداره بود رو ندارم 

اونایی که میگن چشم شوهرم کور بره پول در بیاره مثلا اگه دیگه پولشون نرسه بچه رو بفرستن یه مدرسه خوب میگن اشکالی نداره یا شام بچه ها رو ببرن بیرون میگن نمیبریم نمیدونم فازشون چیه

بلهحق با شماست ولی بیشتر پول ما هم میره سر خرج زندگی و قسط بانک و این داستانا

منم خودم ده سال شاغل بودم، تازه تایم زیادیش رو مجرد بودم.

با بچه هم اصلا شاغل نبودم.

واقعیت شاغل بودن یه سری حسن داره، شاغل نبودنم یه سری.

دیگه آدم با توجه به شرایط روحی و زندگی خودش باید ببینه ، کدوم روش براش بهتر.