امروز یه مراسمی بود ینی سوم یکی از فامیلای دور همسرم من روز قبل به جاریم اول سلام کردم دیدم سرد جواب داد امروز دیدم بی محلی میکنه منم بهش سلام نکردم مادر همسرم گفت چرا ب هم دیگه بی محلی کردین منم گفتم ب این دلیل بعد گفت ب اونم گفتم گفته که تو نخاستی باهاش رفت امد کنی کلا جاریم ادم رو مخیه من رفتم خونش سر زدم نیومد بهم سر بزنه الان رفته گفته من نخاستم بیاد خونم رفت امد کنیم خیلی پشت سرم حرف زده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر جور خودت خواستی با جاریت رفتار کن و اینکت به نظرم پیش مادر شوهرت نگو ک باهاش مشکل داری انکار کن بگو نه من با جاریم مشکلی ندارم اینم بگم سلام و علیک و شده سرد باهاش بکن ک گزک ندی دست کسی
منم نمیخوام باهاش ارتباط بگیرم مادر شوهرم خیلی دخالت میکنه
من همچین مشکلی پیش اومد برام من تازه نامزد کردم جاریم از اول خواست طرح دوستی خاله خرسه بریزه ولی چون من ذاتشو میشناختم از قبل کلا از اول باهاش ارتباط نگرفتم بعد مادر شوهرم چندبار گف فلانی گفته زنگ زده بهت چرا جواب ندادی یا چرا تو بهش زنگ نمیزنی منم اول به نامزدم گفتم دلیلشو بعدش هم خیلی نرم به مادرشوهرم واضح گفتم که از شخصیتش و ذاتش خوشم نمیاد و.....خلاصه پیاز داغشو زیاد کردم از اون موقع دیگه هیچکس بهم نمیگه ارتباط بگیر
ببین اشتباه منو نکن اینجور ادما حسودن از حسادت بی محلی میکنن تو سلام بده از کنارش رد شو
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است