2777
2789
عنوان

شما اسم اینو میزارید مادر❓‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 66 پست
مامانم درین حد هست اما ازم میترسه چون خیلی سلیطه ام آبرو ریزی میکنم برا همون نمیتونه اینقد بهم نزدیک ...

آره منم رعایتشو میکردم تو روز عقدم که صرفا تو جشنم باشه

وگرنه چه قبلش چه بعدش (خصوصا بعدش) دیگه کلا گذاشتمش کنار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تا جایی ک بتونم پشتشمولی فکر کن ده نفرو بر علیه من کردنمن تنهاییمن همرو بلاک کردم

ببین نه قهر کن نه بلاک کن اینا رفتار سالمی نیست، اما قاطع طرف شوهرت باش، جوابشونو بده حد ومرز بزار بگو همسر من خط قرمزمه کسی حق نداره بهش بی احترامی کنه. اونا خودشون اصلا بهت زنگ نمیزنن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برو بابادیوونه ان اینا هممامان من هنوزم متنفره از شوهرممنم دیگه گفتم مامان همینیه که هست، چشمتو ...

خوبه جرعت کردی از مامانت پیش شوهرت بگی باز دلت اروم شده

من بگم شوهرم سر دو روز میزنه ب سرم میگ ببین مامانت اینه

ولی خدایی شوهرم منم خیلیییییی خوبی کرد بخدا بخدا بخدا خوبی ک شوهرم کردن 5 تا دامادای بابام هیچکدومشون نکردن چه دامادای از شوهرم بزرگتر چه از شوهرم کوچیکرن 

هیچکدوم

ولی بخدا تا چیزی میشد همه جوری میگرفتن رو شوهرم ک

دیگ امسال دعوا شد و شوهرم و خانوادم قهر کردن 

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

ببین نه قهر کن نه بلاک کن اینا رفتار سالمی نیست، اما قاطع طرف شوهرت باش، جوابشونو بده حد ومرز بزار ب ...

مشکل اینه زبون ندارم

بعدشم پشتشم باشم همه میگیرن روم ک شوهر ذلیله شوهرت هر بلایی سرت بیاره حقته و.... 

قبول کنید مامان باباهای نسل ما اکثرشون یه نوع ترومای شخصیتی یایه نوع مشکل رفتاری دارن و اینم مربوط میشه به دوره ای که در اون تربیت شدن و رشد کردن. هر چی ام سنشون بالاتر بره از نظر رفتاری چالش بیشتری دارن.

مشکل اینه زبون ندارمبعدشم پشتشم باشم همه میگیرن روم ک شوهر ذلیله شوهرت هر بلایی سرت بیاره حقته و....

خب بگن، ببین تمرکزت رو بزار از کتابا یاد بگیر با شوهرت حرف بزن شخصیتشو بساز باهاش زندگی کن 

خب بگن، ببین تمرکزت رو بزار از کتابا یاد بگیر با شوهرت حرف بزن شخصیتشو بساز باهاش زندگی کن

دقیقا

باید من زندگی و بچه هامو حفظ کنم

من دو سال پیش رفتم قهر

میدونی مامانم جی بهم گفت؟ 

گفت اگ خوب بودی ک شوهرت نگهت میداشت نمیومدی قهر

دقیقاباید من زندگی و بچه هامو حفظ کنممن دو سال پیش رفتم قهرمیدونی مامانم جی بهم گفت؟ گفت اگ خوب بودی ...

قهر رفتار سالمی نیست ، منم خیلی ادم قهری بودم ولی چن وقتیه واقعا فهمیدم تا وقتی صحبت کردن هست جواب دادن هست سوزوندن هست چرا خودمو اذیت کنم ،  یارو رو میسوزونم میزارم سرجاش چرا خودمو مریض کنم. کسی هم ک محترمه باهاش محترم برخورد میکنم 

خوبه جرعت کردی از مامانت پیش شوهرت بگی باز دلت اروم شدهمن بگم شوهرم سر دو روز میزنه ب سرم میگ ببین م ...

نه عادت تو سر زدن نداره

خانوادتم لیاقتشونه عزیزم

صرفا چون با شوهرت حال نمیکنن با تو هم بدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قهر رفتار سالمی نیست ، منم خیلی ادم قهری بودم ولی چن وقتیه واقعا فهمیدم تا وقتی صحبت کردن هست جواب د ...

ولی من دیر فهمیدم اینو

تازه امسال فهمیدم

عروسی دعوتش نکردی؟؟؟؟چه خوب

عروسیم با دوستای خودم و شوهرم بود کلا کسی از فامیل و خانواده ها نبود