2777
2789
عنوان

شما اسم اینو میزارید مادر❓‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 66 پست
نه عادت تو سر زدن ندارهخانوادتم لیاقتشونه عزیزمصرفا چون با شوهرت حال نمیکنن با تو هم بدن

دقیقا

بعضی وقتا شوهرم میگ اونا نمک نشناس ترینن

من چیزی نمیگم

ولی میدونم راست میگ

شوهرم ده میلیون ب بابام قرض داده دوساله

با اینکه قهرن هنوزم یه بارم شوهرم حرف پولشو نزده 

جالبه بابامم میگ من از سر لج پولشو نمیدم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقابعضی وقتا شوهرم میگ اونا نمک نشناس تریننمن چیزی نمیگمولی میدونم راست میگشوهرم ده میلیون ب بابام ...

عاخه من نه خانواده خودم خوب بودن و نه خانواده شوهرم، اونام بی مهرن، ولی شوهرم خیلی خوبه راضی ام ازش 

دقیقابعضی وقتا شوهرم میگ اونا نمک نشناس تریننمن چیزی نمیگمولی میدونم راست میگشوهرم ده میلیون ب بابام ...

باز خوبه شوهرت عقده ای بازی در نمباره

تنها کسی که احترام شوهر منو داره بابامه

بماند شاید بابام هم با خیلی چیزای شوهرم حال نکنه بالاخره اینهمه اختلاف سن و نسل هست بینشون

ولی از اول بهش بی احترامی نکرد

شوهرم هنوز میره خودش گاهی بهش سر میزنه یا کاری داشته باشه بدون چشمداشت انجام میده

که خب واقعا بابام جبران میکنه و قدردان همشون هست

ولی مادرم

یعنی کوه الماس بذاری جلوش دقیقه بعدش تف میکنه تو صورتت

شوهرم نیم ست براش خریده بود اصن بدون اینکه به من بگه خودش خوشش اومده بود خواسته بود برا تولدش بخره

با یه فیس و افاده ای نگاه کرد با لحنی که انگار چندشش شده گفت خوبه خوشگله

که میخواستم پاشم بگم تو لیاقتت یه شاخه گل هم نیست، از سرت زیادی میکنه وحشی بازی در میاری

بعد شوهر من کلی دپرس شده بود که الهام فک کنم من نباید میخریدم باید از تو مشورت میگرفتم مادرت سلیقه منو دوست نداشت

گفتم ساده ایا

اداشه، اون الان عاشق اون نیم ست هم شده ولی چون به غرور و سلیطه گریش برمیخوره که اعتراف کنه خواست فقط برینه تو حال تو

بماند این اولیش نیست اخریشم نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باز خوبه شوهرت عقده ای بازی در نمبارهتنها کسی که احترام شوهر منو داره بابامهبماند شاید بابام هم با خ ...

خب براش کاری نکن عزیزم

نزار شوهرت کاری کنه برای مادرت

ولی برای بابات تا دلت میخاد خوبی کن 

خوب کن تا مانانت ببینه و بدونه ایف و پیف کردن میشه این نتیجه اش

البته مامان منم دست کمی از مادرت نداره ها

با این تفاوت ک بابامم برده تو تیمش

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

خب براش کاری نکن عزیزمنزار شوهرت کاری کنه برای مادرتولی برای بابات تا دلت میخاد خوبی کن خوب کن تا ما ...

تز های شوهرمه، من اصن ازش نمیخوام که بکنه این کارا رو

ولی خب دیگه برای تولد و روزمادر و غیره اونقدر ریخت و پاش نمیکنم و نمیذارم شوهرمم بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا مادرا اینجوری شدن خداااااعزیزمم بخدا خیلییی ناراحت شدم انشالله خدا برات جبرانش میکنه فداتشم🖤💔

❤❤😔

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂