2777
2789
عنوان

شما اسم اینو میزارید مادر❓‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 66 پست

مهم نیست اصن

من مادرمو دیر به دیر میبینم و حرف میزنیم

زنگ و پیامشم به ندرت جواب میدم چون اون وقتی که باید اون پیگیر من نبود که من الان پیگیرش باشم

باز دوباره دیشب هی اصرار پشت اصرار توی پیام که زنگمو جواب بده کارم مهمه

جواب دادم

شست منو گذاشت کنار 

منم روش قطع کردم

خیلی مادرا نه توان مادری دارن نه سوادشو

خودتو ناراحت نکن

شوهر داری بزرگ شدی دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم چون دلخوری پیش اومده زنگ نزده

چه دلخوری

من باید دلخور بشم نه اون

اون الکی الکی شد نخود آش دامادش و ب شوعرم توهین کرد بعد دروغ داماد دراومد

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

والا مادرم من پام در رفته بود دریغ از یه زنگ

عزیز مال من حتی بعد عمل جراحی هم پیگیر حال نیست میگه باید مستقل باشین😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مامان من تو بدترین روز عمرم روزی که دو قلو هامو از دست داده بودم اسم دوقلو داشت میگفت برام که چقدر اینا خوبن و خوشگلن منم لال مونی گرفته بودم تودلم میگفتم قراره روکی بزارم اخه اینارو، شوکه شده بودم ازبیرحمیش

من تو اون وضعیت بودم دوتا بچه خاک کرده بودم اون تو بیمارستان گله جای خواب و خوردو خوراک داشت، آش میخواست اصلا ناراحت نبود توفکرخودش بود 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مهم نیست اصنمن مادرمو دیر به دیر میبینم و حرف میزنیمزنگ و پیامشم به ندرت جواب میدم چون اون وقتی که ب ...

ای بابا

خب چرا؟ چون جوابشو نمیدادی برای همین عصبی بود و بهت فحش داد؟ 

چه دلخوریمن باید دلخور بشم نه اوناون الکی الکی شد نخود آش دامادش و ب شوعرم توهین کرد بعد دروغ داماد ...

خب دیگه گفته بذار یکم بگذره دلخوری کم بشه باز روابط رو از سر بگیره

من همش میگم چقدر سخته هم هوای بچه ها رو باید داشته باشی هم زن و شوهراشونو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ای باباخب چرا؟ چون جوابشو نمیدادی برای همین عصبی بود و بهت فحش داد؟

نه دلیلش چیز دیگه بود

همیشه یه دلیلی براش داره که اذیت کنه و آزار بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیز مال من حتی بعد عمل جراحی هم پیگیر حال نیست میگه باید مستقل باشین😐

بگو مستقل ک هستیم

ولی انگار شمام منتظر بودید یکی بیاد بگیرتمون و از شرمون خلاص شی

وگرنه این رفتارا غیر طبیعیه

چون تعادل روانی نداره. دنبال حاشیه ست. بیماری روحی روانی داره . خودش قهر میکنه خودش اشتی میکنه، خودش ...

مادرم و خاهر بزرگمم فتنه انداختن الان همه باهام قهرن خاهرام و بابام