2777
2789
عنوان

زنگ ورزش مدرسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست
من معمولا میپوشونمش ولی غصه نخور بزار یاد میگیره یا نهایت معلم کمکمش می‌کنه بدون کفش که نمیمونه

منم چون سرویس داره زود خودم میپوشونم

بخاطر اینکه همش عجله دارم 

معلمش به چنتا برسه اخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چون سرویس داره زود خودم میپوشونمبخاطر اینکه همش عجله دارم معلمش به چنتا برسه اخه

نترس بابا منم مثل خودت حساسم ها ولی واقعا اینو بنظرم خودش یاد میگیره بعد کاش براش کفش چسبی می‌گرفتی 

دختر من سوم، راحت کرد خودشو فقط شلوار ورزشی رو پوشید و رفت، تا اخرین زنگ که ورزش دارن.زنگ آخر میرم د ...

اخه با شلوارک ک نمیشه بفرستمش

هم سرده هم تاکید دارن با شلوار و فرم مدرسه 

باید حتما باشن

من دخترم کلاس پنجمه میره مدرسه خودم باید بند کفش هاشو ببندم که یوقت شل نبنده باز شه بپیچه به پاش بخوره زمین .یکشنبه ها هم که کل زنگ هارو ورزش دارن میمیرم تا برگرده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

نترس بابا منم مثل خودت حساسم ها ولی واقعا اینو بنظرم خودش یاد میگیره بعد کاش براش کفش چسبی می‌گرفتی

بندی نیستن 

یه مدلن تقریبا مث چسبیا ساده ان

ولی خب میگم شاید سختش باشه بخاد پا کنه 

باید یکم فشار بده بلد نیس

اخه با شلوارک ک نمیشه بفرستمشهم سرده هم تاکید دارن با شلوار و فرم مدرسه باید حتما باشن

آره شلوارک نه.

مدرسه اینا گیر نمیده.

اگر شلوارش با کفش درمیاد، بگو همونجوری دربیاره.

کلا غصه شون نخور، بلدن گلیم خودشون از آب دربیارن.

دخترم مثلا در ظرف غذاش باز نشه، هلک هلک میبره به مدیر یا ناظم که براش باز کنن.

بندی نیستن یه مدلن تقریبا مث چسبیا ساده انولی خب میگم شاید سختش باشه بخاد پا کنه باید یکم فشار بده ب ...

ببین الان آنقدر درگیری اون راحت الان کارشو کرده داره خوش و خرم بازی می‌کنه با دوستاش امان از دست ما مادرا 

پسر من که روزهای ورزش با همون لباس ورزشی می‌ره مدرسه

بدون فرم یعنی

کاش مدیر اینام راضی شه بچها با همون لباس

ورزشی برن البته یکم سرده باز پسر من 

سرمایی فکر نکنم خودش راضی شه با شلوارک

خالی بره

ببین الان آنقدر درگیری اون راحت الان کارشو کرده داره خوش و خرم بازی می‌کنه با دوستاش امان از دست ما ...

ای گفتی 

یه نگاه به تاپیکام بندازی روزی نیس من استرس

مدرسه و پسرم رو نکشم و تاپیک نزده باشم🤕