2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ بوس مامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست
اسی منم بچم چیزایی میگه کارایی می‌کنه دلم قنج می‌ره براش

الهی

من خیلی خوشم میاد بهش میگ بیا قربون صدقه هم بریم میگه تو خورشید درخشان منی رنگ های زیبای منی

منم میگیرم حسابی میچلونمش

شوهرم به دخترم میگه زندگیم

دیروز به مامانم گفته بابام الکی میگه من زندگیشم مامانم زندگیشه رفته برای مامان کفش خریده ولی برای من نخریده  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
الهیمن خیلی خوشم میاد بهش میگ بیا قربون صدقه هم بریم میگه تو خورشید درخشان منی رنگ های زیبای منیمنم ...

عزیز دلم حالا باز بچتون دختره ولی من پسره و جالبه باباش اهل محبت کلامی نیست اصلا ولی پسرم بشدت احساستیه و واقعا حرفایی میزنه که سیرابم می‌کنه  ..... مثلا من باردارم اون روز تو ماشین خواب بود بیدارش کردم زودتر از من از پله ها بالا رفت ....  تا من میرفتم بالا  که زود در باز کنم گفت مامان تو رو خدا آروم بیا خیلی تو پارک نشستی نمی‌خوام تو و اجی اذیت بشی .... یا رفتم تا لباس عوض کردم دیدم صندلی دسشوییم فرنگی برام گذاشته دیشب با شکم درد بیدار شد من همه حواسم بهش بود برگشت گفت مامان داروهاتو که یادت نرفته بخوری پاشم برات بیارم من نمیرم براش. یعنی واقعا این حرفاش میچسبه به جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم حالا باز بچتون دختره ولی من پسره و جالبه باباش اهل محبت کلامی نیست اصلا ولی پسرم بشدت احساس ...

عزیزدلم خدا حفظش کنه برات چه مسیولیت پذیره مهربون کوچولو

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید