2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا وقت نداره برام💔

217 بازدید | 29 پست

نامزدم گوشیش شکسته

پول نداره بخره

صبح ۷ میره سرکار تا ۹ و نیم ۱۰ شب کارشونم سنگینه

میاد با گوشی مامانش زنگ میزنه بهم ولی انقد خسته و کوفته اس که نا نداره حرف بزنه جوری میشه خودم بهش میگم برو بخواب 

ولی واقعا منم احتیاج دارم به این که وقت بگذرونم باهاش و صحبت کنم

پدر نداره و خودش مجبوره کار کنه برا زندگی‌مون و خرج و مخارج پشتوانه نداره یعنی کسی حمایتش نمیکنه

خرج مادرشم میده

حالا کاری ندارم ولی واقعا من اذیت میشم انقد دوری

اصلا وقت نداره همو ببینیم میرسه خونه یه زنگ کوتاه بع من میزنه بیهوش میشه

دلم میگیره خیلی

مثلا با گوشی مامانش چت میکنیم من مثلا یه عکس خصوصی یه چیز خصوصی میخام بگم مثلا عکس یه لباس خصوصی و...ولی راحت نمیتونم چون میترسم مامانش بره بخونه آبروم بره مامانشم از این نماز خوناس

خب چیزای خصوصی رو چیکار کنه آدم آخه

احساس میکنم طلاق عاطفی گرفتیم😐همچین حسی دارم

جمعه ها هم می‌ره سر کار؟؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرخودته ولی من میگم ازدواج نکن.اینطوری.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دقیقا خصوصیات نامزد منو گفتی.... اونم خودش کار میکنه وهیچ پشتوانه ای نداره... اونم پیام نمیده یا خیلی کم پیام وزنگ میزنه... من که ازش متنفر شدم🤦🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

فقط جمعه ها وقت دارهاونم که پول نداریم بریم

خب جمعه ها از صبح تا آخر شب پیش هم باشید دیگه تلافیش درمیاد 

برید پیاده رویی، سینما و....

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اگر نمیتونی تایم کاریش تحمل کنی خواهشا جداشوشوهر منم صب تا شب نیست میاد هم دوش میگیره بیهوش

میتونی تحمل کنی؟

توام اون نیست برو بگرد و بچرخ و خوش بگذرون

ببخشید میپرسم ببخشید ولی چجوری ر ا بطه دارید پس