2777
2789

بنظرم دلیلی نداره جدای محیط کار با همکار در ارتباط باشم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم فالو داره البته فقط آقایون

همسر من همکارای خانمشم فالو داره یبارم با هم بحث کردیم سر این قضیه اما فاییده نداره به کارش ادامه میده فقط بیشتر از قبل حواسش هست من نبینم زود پاک میکنه چتاشونو😞

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
همسر من همکارای خانمشم فالو داره یبارم با هم بحث کردیم سر این قضیه اما فاییده نداره به کارش ادامه می ...

چ بد

من رو این قضیه خیلی حساسم همسرمم میدونه

اولش ک یسالی بود خودم اینستا داشتم همسرم نه

بعد ک نصب کرد گفتم بهش ک دوست ندارم یسری چیزارو

تنها خانمی ک فالو داره خواهر منه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
چ بدمن رو این قضیه خیلی حساسم همسرمم میدونهاولش ک یسالی بود خودم اینستا داشتم همسرم نهبعد ک نصب کرد ...

چقد خوب که همسرت بهت احترام گذاشته‌.منم خیلی حساسم اما توجه نمیکنه فقط میترسه بفهمم،که میفهمم و خودمو میزنم به نفهمیدن