2777
2789
عنوان

عزیزم چه کاری از دستم واست برمیاد که حالت بهتر بشه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 76 پست
دعا کن پول عمل منم جور بشه اگر ب صلاحم هست انجام بدم اسلیو کنم خسته شدم از چاقی

آخیی، چشم 

ان شالله اگه به صلاحت هست و پشیمونی در کارت نمیاد 

هرچی زودتر شرایط واسه انجامش جور بشه 🤍🫂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاء الله شما هم به امضات برسی و برات خیر باشه

خیلییی ممنونم 🙏🏻🤍🫂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

برای حال بد مادرم دعا کن 

بگو حالش خوب شه 

من تنهام کسیو ندارم دست تنها تنها 

نمیتونم بستریش کنم 

بهم مرخصی هم نمیدن 

دعا کنید 

هر کی این پست رو خوند امن یجیب یا صلوات بگه 

اوه چه بچه های باکلاسی 😂💔حالا بگو فرزندان عزیزم ساعت 1 که می رسید بذارید یکم هوا بخورید بعد برید د ...

قربونت عزیزم

نه بااااااید سفره پهن باشه

ممنونم بابت انرژی که بهم دادی🌷🥰

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
به نظرم الان هم که بیدارین ی چیزی آماده کنید حداقل 70 درصد اون غذا رو که بقیه ساعت تا 1 ذهنتون درگیر ...

اره سیب زمینی گذاشتم بپزه که کتلت درست کنم

ممنونم😘

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

دعا کن کارم اوکی بشه شنبه اعلام میکنن میشه یا نه🥲🥲🥲🥲🥲

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

برای حال بد مادرم دعا کن بگو حالش خوب شه من تنهام کسیو ندارم دست تنها تنها نمیتونم بستریش کنم بهم مر ...

عزیزممم، امیدوارم حالشون زود خوب بشه 

خسته نباشی واقعا ، خدا خیرت بده 🫂🤍

دعا کن اوضاع روبراه بشه به آرزوهای خوبم برسم با عزت زندگی کنم

ان شالله قشنگم، ان شالله 🤍🫂

دعا کن کارم اوکی بشه شنبه اعلام میکنن میشه یا نه🥲🥲🥲🥲🥲

واست ی صلوات هم فرستادم 

امیدوارم با خبرای خوب بیای شنبه 😍

موفق باشی، ان شالله بهترین ها رقم بخوره واست