2777
2789
عنوان

عزیزم چه کاری از دستم واست برمیاد که حالت بهتر بشه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 76 پست
هیچ‌کسو ندارم باهاش حرف بزنم از شدت استرس و بلاتکلیفی تو زندگیم دارم داغون میشم

همینجابگوخودتوخالی کن هزاران گوش هس براشنیدن حرفات

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم صد ملیون پول بده ماهی پنج تومن برگردونم بهت😁

بخدا که ندارم 😂💔

ولی ان شالله بیشتر از این مبلغ از ی راه خوب گیرت بیاد که حتی نخوای ماهانه پس بدی و بری کیف کنی 🫂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

دعام کن مشکلات خانوادم حل بشه.نینی هم صحیح و سالم بیاد

ان شالله، امیدوارم از این به بعد فقط سلامتی و آرامش و خوشبختی باشه تو زندگیتون 

نی نی کوچولو رو هم در سلامت کامل بغل بگیرین 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

نه بچه هام تخم مرغ نمیخورن آخه۱ هم که میان باید سفره پهن باشهلازانیا سمبوسه اسنک از این چیزا میلشونه ...

اوه چه بچه های باکلاسی 😂💔

حالا بگو فرزندان عزیزم ساعت 1 که می رسید بذارید یکم هوا بخورید 

بعد برید دنبال غذا ...😂

پیشاپیش خسته نباشی🤍🔥

ان شالله، امیدوارم از این به بعد فقط سلامتی و آرامش و خوشبختی باشه تو زندگیتون نی نی کوچولو رو هم در ...

مممنونم از خوش قلبیتون

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
نه بچه هام تخم مرغ نمیخورن آخه۱ هم که میان باید سفره پهن باشهلازانیا سمبوسه اسنک از این چیزا میلشونه ...

به نظرم الان هم که بیدارین ی چیزی آماده کنید حداقل 70 درصد اون غذا رو 

که بقیه ساعت تا 1 ذهنتون درگیر نباشه / بتونید یکی دو ساعت هم بخوابید 

الهی حال دلت همیشه خوب باشه دعا میکنی امروز مشتری زمینمون رو قولنامه کنهخیلی به پولش احتیاج داریمبه ...

ممنونم از دعای قشنگت 🤍

چشمم عزیزم، ان شالله که انجام بشه و به زودی پول دستتون بیاد

به نیتتون ی صلوات هم فرستادم 

منتظر خبرای خوب از شما هستیم 😍

اینقدر بیماری خرد و درشت داریم خسته و درمونده از همه چیز خیلی خستم بهبود هم ندارن و ده ها مشکل دیگه

متاسفم... 🥲

امیدوارم خدا شفای کامل بهتون بده، چیزی در حد معجزه 

به نیت سلامتیتون ی حمد خوندم