2777
2789
شما مثل من داغونی یا با خودتون حل کردید .من الان می گم کی حال داره از پپوشک بگیره کی حال داره شیر بد ...

از کجا میدونی شاید بچت خیلی بچه آروم و راحتی باشه 

من دخترم از شیر که گرفتمش به جز دو بار اصلا گریه نکرد،هیچ شبی پانشد شیر بخواد،شب اول پاشد بهش گفتم بخواب مامان،هیچی نگفت خوابید،اصلا اذیت نشدم 

برا پوشکشم همینطور،اصلا فرشمو کثیف نکرد و لازم نبود بهش بگم برو،خودش میرفت،از الان به چیزی که هنوز نامشخصه فکر نکن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نگاه مرگ و زندگی دست خداست من دختر اولم ۲۲سالم بودم دنیا اومد الان اگه من چیزیم بشه بنظرت احتیاج من ...

حداقل امید داری که فعلن چیزی نمی شه .شما بشی ۶۲ اون ۴۰ ساله است ان شا الله تا ۷۰ بشه شما هستی ولی من بشم ۸۰ تازه دخترم ۴۴ ساله است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل امید داری که فعلن چیزی نمی شه .شما بشی ۶۲ اون ۴۰ ساله است ان شا الله تا ۷۰ بشه شما هستی ولی من ...

خو منم رو سومی مثل شمام بنطرت یه زن ۴۰ساله خودش نمیتونه گلیم خودشو از اب بیرون بکشه

ببین عزیزم تا خدا نخواد برگی از شاخه نمیفته

اون بچه خیلی جلوتر و در عالم بالا در تقدیر تو و همسرت نوشته شده، یقین بدون اومدنش بی حکمت نیست

سعی کن بیشتر بیرون بری

آفتاب بهت بخوره، پیاده روی کن تا افکار منفی سراغت نیاد

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
شما مثل من داغونی یا با خودتون حل کردید .من الان می گم کی حال داره از پپوشک بگیره کی حال داره شیر بد ...

والا منم ۲۶ سالمه بارداری اولمم هست تموم این حس‌ها و اضطراب ها رو دارم تجربه می‌کنم

گاهی آنقدر اضطراب شدید میگیرم بعدش بدنم ول میشه دیگه حتی نمیتونم راه برم

اضطراب و نگرانی هام به کنار ، میگم کاش سن م بیشتر بود عقل و حوصله بهتری داشتم

یعنی واقعا به سن نیست ، من تازه فکر میکردم سن م بالاتر باشه بهتره چون حوصله م بیشتره ، تجربه م بیشتره ، صبورترم

اصلا موندم چطوری از پس کارای بچه بربیام 

الان ی آدم استرسی و بی عقلم 🫤 

پسر من گل بود که هوس بچه کردم .اما الان دستم به هیچ کار نمیره فقط اضطراب آیندا دارم که بچه زود بی مادر و پدر می شه الان می گم خوب پسرم بشه مثلا ۴۰ دخترم می شه تقریبا ۳۳ خیلی فرق نداره که من دارم خودم می کشم ولی واقعا قانع نمی شم .کلن بچه دیر آوردم .و اصلن متوجه قضیه نبودم 

والا منم ۲۶ سالمه بارداری اولمم هست تموم این حس‌ها و اضطراب ها رو دارم تجربه می‌کنمگاهی آنقدر اضطراب ...

سن شما خوبه .اضطراب الکی نگیر .بهترین سن با اختلاف سنی مناسب 

روان پزسک رفتم آسنترا داد ولی تو ماه آخر نتونستم بخورم

مامانمممم سه ماهه زایمان کرده هنوز خوب نشده ولی یکی دو هفته ست یکدفعه حالش واقعا عالی شده شاید ۹۰ درصد خوب شدع میتونم بگم 

ببین عزیزم تا خدا نخواد برگی از شاخه نمیفتهاون بچه خیلی جلوتر و در عالم بالا در تقدیر تو و همسرت نوش ...

این حرف خیلی آرومم می کنه همسرم خواب دیده بود تعبییر خواب گفته بود خدا دو تا پسر خوب بهت می ده .پسر من شد دختر .و من سقط می کردم برای باردری دوم با قرص و دوا باردار شدم .خدا همین طوری راحتم نداد فکر می کنم شاید واقعا صلاح نبوده 

مامانمممم سه ماهه زایمان کرده هنوز خوب نشده ولی یکی دو هفته ست یکدفعه حالش واقعا عالی شده شاید ۹۰ در ...

یعنی می شه .می ترسم مریضی روم ماندگار بشه .من دختر لایقی بودم پد. و مادرم خیلی بهم امید دارن و همچنین همسر و فرزندم ولی تمام نقش هام فراموش شدن 

پسر من گل بود که هوس بچه کردم .اما الان دستم به هیچ کار نمیره فقط اضطراب آیندا دارم که بچه زود بی ما ...

عزیزم اخه اکثرا بچه های دوم سوم توی همین سن مادرها باردار میشن 

این چه فکریه ، 

مادر من خواهرمو همین سن باردار شد دقیقا ، الان اجیم ۲۰ سالشه رابطه ش با مامانم عالیه ، مامانمم سرپا و جوونه 

تازه خواهرشوهرم که ۳۶ سالشه با سه تا بچه ۹ ساله ۷ ساله و ۲ ساله

می‌خواد چهارمی رو هم بیاره😐

اگر واقعا اضطرابت همین سن هست خیلییییییییی خیلیییی سن معمولی ای هست برای بارداری تموم فکر و خیال هات الکی ازاردهنده ست