2777
2789
عنوان

به خواهش از خواهرای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 30 پست
انشالله به سلامتی فارغ شین عزیزم ..والا شما گلی خانومی.از راه دورم میری بازم آنقدر کمک می‌کنی ..خواه ...

ممنون قشنگم .. خب میتونی انجام ندی اینطوری وظیفت میشه اونا هم عادت میکنن . یبار انجام نده بزار خودشون انجام بدن . مثلا شما چایی رو ببر بقیشو خودشون جمع کنن و بشورن .. ادم دست تنها خسته میشه واقعا

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به شما ..واقعا کار خوبی میکنید اونم گناه داره .همه باید سهم خودشونو انجام بدن ♥️♥️

دقیقا موافقم،البته اونم نامزده طفلی داداشا یا خواهردیگم میرن همه کارهارو خودش میکنه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ممنون قشنگم .. خب میتونی انجام ندی اینطوری وظیفت میشه اونا هم عادت میکنن . یبار انجام نده بزار خودشو ...

خب معلومه خسته میشم ..آره ولی همش دعوا و فحش راه میندازن مامانمم از اونا بد تره

از خواهرت بخواه کار انجام بده وقتی انقدر بی‌خیاله و بی‌تفاوت که کمک نمی‌کنه و وظیفه شما می‌دونه که ه ...

خیلی اذیتم میکنن ...اونا اصلا دست نمیزنن اگرم بزنن باید قبلش حسابی حرف های زشت به من بزنن و چش غره برن و تحقییرم کنن .. مامانمم از اونا بد تره میگه منم تو این خونه این وظیفه ماست نه اونا 💔 

مایه داداش مجردداریم میگه یادتون باشه من رییس  خونه ام  شمامتاهلامیاییدنظم خونه بهم نریزید  واقعامامیریم همه کاراانجام میدیم  بهم نمیریزیم البته برااونم خوراکیای خوشمزه میبریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب معلومه خسته میشم ..آره ولی همش دعوا و فحش راه میندازن مامانمم از اونا بد تره

چقدر بدجنس واقعا.. مگه داریم همچین ادمایی بزار انقدر حرف بزنن تا خفه شن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر بدجنس واقعا.. مگه داریم همچین ادمایی بزار انقدر حرف بزنن تا خفه شن

آره داریم خواهرای من ...

یجوری رفتار میکنن خواهرام و مادرم گاهی شک میکنم و میگم نکنه اشتباه میکنم و فقط باید من بیارم چون صرفا مجردم و تو خونه با مادرمم؟

آره داریم خواهرای من ...یجوری رفتار میکنن خواهرام و مادرم گاهی شک میکنم و میگم نکنه اشتباه میکنم و ف ...

نه کار خونه وظیفه یک شخص نیس .. وقتی کسی میاد مخصوصا خواهر بلاخره ادم نزدیک حساب میشه باید کمک کنه دیگه مهمونی خونه غریبه ک نمیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40