سلام به همه گی خواهرای متاهلی که میرید خونه باباتون و خواهر مجرد دارید .و زود زود میرید ..لطفاً پاشید شماهم تو کارها کمک کنید و همه چیزو نندازین گردن خواهر مجردتون ..با اونایی هستم که اینکارو میکنند ..
انشالله به سلامتی فارغ شین عزیزم ..والا شما گلی خانومی.از راه دورم میری بازم آنقدر کمک میکنی ..خواه ...
ممنون قشنگم .. خب میتونی انجام ندی اینطوری وظیفت میشه اونا هم عادت میکنن . یبار انجام نده بزار خودشون انجام بدن . مثلا شما چایی رو ببر بقیشو خودشون جمع کنن و بشورن .. ادم دست تنها خسته میشه واقعا
فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خواهرت بخواه کار انجام بده وقتی انقدر بیخیاله و بیتفاوت که کمک نمیکنه و وظیفه شما میدونه که ه ...
خیلی اذیتم میکنن ...اونا اصلا دست نمیزنن اگرم بزنن باید قبلش حسابی حرف های زشت به من بزنن و چش غره برن و تحقییرم کنن .. مامانمم از اونا بد تره میگه منم تو این خونه این وظیفه ماست نه اونا 💔
مایه داداش مجردداریم میگه یادتون باشه من رییس خونه ام شمامتاهلامیاییدنظم خونه بهم نریزید واقعامامیریم همه کاراانجام میدیم بهم نمیریزیم البته برااونم خوراکیای خوشمزه میبریم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖