2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه غیر انتفاعی

188 بازدید | 31 پست

هنوز چک ندادم فقط شهریه ثابت دادم میخام انصراف بدم از من هزینه انصرافی میگیرن؟ اگر بگیرن جقدر میگیرن کل شهریه یه ترم ۸و ۶۰۰ بوده  کسی تجربه داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو حرف پارتنر حساب نکن. تا آخر عمر حسرتش و احساس قربانی بودن برات می میونه. این نفر بهانه گیره و یکجایی دیگه سر یک موضوع الکی ولت می کنه. آدمی که منطق درست نداره نمیشه روش حساب کرد. 

روانشناس

دوسش ندارم پارنترمم شدیدا مخالفه میگه اگر رفتی تمومه هم چیز

بخاطر مارتنر انصراف بدی!!!!بهت قول میدم مشیمون میشی،لطفا به طرفت انقدر رو نده که برای همچین چیزی تعیین تکلیف کنه،حتی اگه همسرت بود هم حرفش غیر منطقی بود

بله شهریه این ترم کامل میگیرن

رو حرف پارتنر حساب نکن. تا آخر عمر حسرتش و احساس قربانی بودن برات می میونه. این نفر بهانه گیره و یکج ...

رشته رو خودمم دوس ندارم درکل ب فکر تغییرش بودم اونم میگه رشته الکی دانشگاه الکی

شما میدونی چقدره انصرافی

بخاطر مارتنر انصراف بدی!!!!بهت قول میدم مشیمون میشی،لطفا به طرفت انقدر رو نده که برای همچین چیزی تعی ...

رشته و دانشگاهش واقعا الکیه و خودمم دوسش ندارم اونم میگه نمیخام بری 

رشته رو خودمم دوس ندارم درکل ب فکر تغییرش بودم اونم میگه رشته الکی دانشگاه الکیشما میدونی چقدره انصر ...

بخون بهمونه نیار. سال دیگه‌هم‌کنکور بده. اینا روش های اجتنابیه. چه رشته ای هستی؟

روانشناس

ترم یک بیشتر درسای پایس،بخون،چون شهریرو باید بدی بهرحالترم بعد رشتت تغییر بده ودروسی که میشرو تطابق ...

میخاستم برم روانشناسی میگن شبیه هم نیستن که بشه انتقال داد و راحت گذروند شاید اصلا انتقال ندن

میخاستم برم روانشناسی میگن شبیه هم نیستن که بشه انتقال داد و راحت گذروند شاید اصلا انتقال ندن

صلاح خوددانی،ولی درکل مهندسی پزشکی رشته سخت ولی خوبیه،من نمیدونستم غیرانتفاعی هم این رشترو داره،بخاطر حرف کسی انصراف نده،حالا برو این ترم بخون،شاید نظرت عوض شد،فکر کن تو خونه موندی،قراره چکار کنی؟برو از وقت وپولت استفاده کن،تهش اخر ترم انصراف بده