2777
2789
بعدشیردهی میگی ازشیطنتش خستم هرچی بزرگتربشن دردسراشون بیشتره

الانم شیطنت و بازیگوشی داره از اینا خسته نیستم از شیردهی و بی خوابی خسته ام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اسی خدا قوت واقعا

منم رو خوابم حساسم خدا بداد برسه تا اون موقع

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بچه دار نشه آدم بهتره تو همون شکم موندن هم دردسر و استرس داره

درسته

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من وقتی بچه نوزاد بود میگفتم بزرگ شه راحت میشم بقیه میگفتن نه سختره با خودم میگفتم دارن تو دلمو خالی ...

والا ملت همینطورن نامزد میکنی میگن حالا اولشه ازدواج میکنی میگن حالا اولشه باردار میشی میگن صبر کن حالا اولشه 

منتظرن ببینن ما کی اعلام بدبختی میکنیم تا دلشون آروم بشه

با گوشت و استخوان درکت میکنم،برا من ۱ سالو دو ماهشه هنوز برا شیر شب بیدار میشه،همه راهارو امتحان کردم باز بیدار میشه ،دیگه به فکر افتادم نذر و نیاز کنم 😭

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

اسی خدا قوت واقعامنم رو خوابم حساسم خدا بداد برسه تا اون موقع

وای حساسی دیگه بدتر جات باشم بچه دار نمیشم😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دیگه ماشالا بچه ی این سنی که نباید شیر خودتو بدی شبا بهش شیر خشک بده راحت می‌خوابه تا صبح

اصلا و ابدا عزیزم شیر خشک دادم غذای مقوی پرکالری دادم هر چقدرم سیر باشه بیدار میشه اصلا باید بیدار بشه 

یک سال و چهار ماه هر غذایی بدم مقوی پر کالری باز بیدار میشه اصلا خوابش خوب نیست فقط امید دارم شیرش ق ...

تو شیشه شیر گاو بده شبا عادت می‌کنه کم کم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

با گوشت و استخوان درکت میکنم،برا من ۱ سالو دو ماهشه هنوز برا شیر شب بیدار میشه،همه راهارو امتحان کرد ...

من تا هجده ماهگی فقط شیر میدم بعد میخوام قطعش کنم کلا امید بستم اون موقع شیرش قطع بشه خوابش خوب بشه اعصابم نمیکشه دیگه 

تا چشم بهم بزنی تموم شده 

منم این روزا رو داشتم الان پسرم سه سالشه واقعا به استراحت و همه کارام میرسم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
تو شیشه شیر گاو بده شبا عادت می‌کنه کم کم

شیر پاستوریزه یعنی؟

من تا هجده ماهگی فقط شیر میدم بعد میخوام قطعش کنم کلا امید بستم اون موقع شیرش قطع بشه خوابش خوب بشه ...

منکه  انقد تحت فشارم یوقتایی میگم همین حالا دیگه از شیر بگیرمش بخدا نفسم گرفته شده ،دوباره دلم میسوزه میگم نههه

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش