2777
2789

خستع شدم 😭😭😭😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم چه قدر سخت 

ان شاالله به سلامتی میگذره این دوران و‌دلت برای اینقدی بودنش تنگ میشه 

میشه دعا کنی نی نی منم سالم بیاد تو بغلم؟

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشیردهی میگی ازشیطنتش خستم هرچی بزرگتربشن دردسراشون بیشتره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بعدشیردهی میگی ازشیطنتش خستم هرچی بزرگتربشن دردسراشون بیشتره

دقیقا من الان میگم اون موقع خب فقط شیر میخورد الان همه کار میکنه🤣مادر شدن یعنی خستگی تا ابد

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop
دقیقا من الان میگم اون موقع خب فقط شیر میخورد الان همه کار میکنه🤣مادر شدن یعنی خستگی تا ابد

اوایل بارداریم تومطب دکتربودم یکی اومددردزایمان داشت میخواست نامه بگیره براسزارین بعدمن به بغل دستیم که یه خانم تقریبا۵۰ساله بودگفتم خوشبحالش امشب راحت میشه بغل دستیم گفت نه هرچی بزرگتربشن بدترمیشن همون داخل شکم بمونن بهتره الان واقعادرکش میکنم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

اوایل بارداریم تومطب دکتربودم یکی اومددردزایمان داشت میخواست نامه بگیره براسزارین بعدمن به بغل دستیم ...

من وقتی بچه نوزاد بود میگفتم بزرگ شه راحت میشم بقیه میگفتن نه سختره با خودم میگفتم دارن تو دلمو خالی میکنن الان بچم ۵ سالشه حرفاشونو درک میکنم...البته بازم بستگی به بچه داره لجباز و شیطون باشه سختر میشه

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop
من وقتی بچه نوزاد بود میگفتم بزرگ شه راحت میشم بقیه میگفتن نه سختره با خودم میگفتم دارن تو دلمو خالی ...

مامانم میگه ازدواجم کنن بازنگرانشونی خستگیای مادرتمومی نداره

چند وقتشه اخر شبا شیرخشک بهش بده سنگینتره کمتر بیدار میشه اگه سنش بالای شش ماهه فرنی واینا بهش بده

یک سال و چهار ماه هر غذایی بدم مقوی پر کالری باز بیدار میشه اصلا خوابش خوب نیست فقط امید دارم شیرش قطع کنم بهتر شه خوابش وگرنه نمیدونم چه خاکی باید تو سرم کنم چون یر این بی خوابی اعصابم خیلی ضعیف شده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اوایل بارداریم تومطب دکتربودم یکی اومددردزایمان داشت میخواست نامه بگیره براسزارین بعدمن به بغل دستیم ...

کلا بچه دار نشه آدم بهتره تو همون شکم موندن هم دردسر و استرس داره