وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل بارداریم تومطب دکتربودم یکی اومددردزایمان داشت میخواست نامه بگیره براسزارین بعدمن به بغل دستیم ...
من وقتی بچه نوزاد بود میگفتم بزرگ شه راحت میشم بقیه میگفتن نه سختره با خودم میگفتم دارن تو دلمو خالی میکنن الان بچم ۵ سالشه حرفاشونو درک میکنم...البته بازم بستگی به بچه داره لجباز و شیطون باشه سختر میشه
چند وقتشه اخر شبا شیرخشک بهش بده سنگینتره کمتر بیدار میشه اگه سنش بالای شش ماهه فرنی واینا بهش بده
یک سال و چهار ماه هر غذایی بدم مقوی پر کالری باز بیدار میشه اصلا خوابش خوب نیست فقط امید دارم شیرش قطع کنم بهتر شه خوابش وگرنه نمیدونم چه خاکی باید تو سرم کنم چون یر این بی خوابی اعصابم خیلی ضعیف شده
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
اوایل بارداریم تومطب دکتربودم یکی اومددردزایمان داشت میخواست نامه بگیره براسزارین بعدمن به بغل دستیم ...
کلا بچه دار نشه آدم بهتره تو همون شکم موندن هم دردسر و استرس داره