2777
2789

من خیلی دوست دارم با تور برم زمینی کربلا ، پدرم فوت شده مادرم سرپرست قانونی هستش 

17 سالمه بنظرتون میبرن؟ مامانم گفت رضایت نامه کتبی میدم مشکلی نداره 

تنهایی بخوام برم 

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

آره اگر مادرت سرپرسته چرا نبرن؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب تنهایی میخوام برم مادرم نباشه

خب باشه چی میشه مگه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اطلاع ندارم اما عزیزدلم سنت خیلی کمه .خطرناکه چیزای خوبی هم که به گوش نمیرسه .نمیخوام ته دلتو خالی کنما اما با بزرگتری  برو مثلا عمو، دایی، پدر بزرگ .کشور غریب و ملتی که چیزایی خوبی ازشون نمیشنویم. تو کارولن هر کی مراقب خودشه .فقط نهار و شام یه حسینیه نهایت میده.دیگه مراقب شما نیست که قربونت برم.میگه برو بچرخ فلان ساعت بیا نهار و شام

مطمعن که آره عزیزم هست

من تنها بودم ولی اونجا تو کاروان اتفاقی خانم دوست بابامو دیدم بابام سپردن منو به ایشون اگه نبودن خیلی سخت میشد چون بالاخره آدم‌ تا یه سرویس میخواد بره یکی باید مراقب وسایلاش باشه

البته تو‌بقیه کار ها تنها بودم و زیارت اینا هم باهم میرفتیم که گم نکنیم راه حسینیه رو

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)