2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم هست ولی آره واقعا این زندگی حیرتستو حیرتستو حیرتست

دقیقا میفهممت.

من رو کاغذ اینجوری میربتم تا مغزم خالی شه و خدا با دستای من بنویسه.

میگفتم مثلا خب سلام امردز یکشنبه است ساعت فلانه من امردز رفتم اونجا اینکارو کردم عه راستی اینو میخداستم وای خدایا یادم رفت و..‌ همینجوری مینویسی مینویسی یواش بواش آروم میشی عمیقا

حداقل یک ماه بنویس و خیلی صبور باش. به خدا حسن ظن داشته باش.

اتفاقا منم امشب این تیکه از سریال یوسف پیامبر رو دیدم گفتم خوش به حال یوسف که خدا راهنماییش میکرد کاش من رو هم یکبار تو زندگیم راهنمایی کرده بود که الان اینجا نبودم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیدونم یبار برا درسام خوندم ولی متوجه نشدم تاثیر داره یا نه میدونی من حتی نمیدونم دیگه چی میخوام آچ ...

درکت میکنم. نماز اول وقت نجات میده. کار های مستحبی نکن فعلا. فقط نماز. و بعد هم همین نوشتن.

اتفاقا منم امشب این تیکه از سریال یوسف پیامبر رو دیدم گفتم خوش به حال یوسف که خدا راهنماییش میکرد کا ...

من فکر میکنم خدا وظیفه اش راهنمایی ما هست یعنی نمیتونه راهنمایی نکنه‌. خدایی که رحمت رو بر خودش واحب کرده چطور ما رو راهنمایی نکنه. ما باید ببینیم و اعتماد کنیم و باور کنیم. شاید همین پیام و صحبت من برای شما راهنمایی بود. شما باید بگیریش.

درکت میکنم. نماز اول وقت نجات میده. کار های مستحبی نکن فعلا. فقط نماز. و بعد هم همین نوشتن.

اره نمازام تقریبا اول وقته مثلا نیم ساعت بعضیاش در بره دیرتر بخونم که خب بده