lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 عنوان شش ساعت خواب کافیه 167 بازدید | 20 پست من ساعت ۹ میخابم و ۳ بیدار میشمگاهی اوقات..نیم ساعت حدودا خوابیدم ولی دیگه خوابم نبرد۱۶ سالمه..اشکالی نداره ۶ ساعت میخابم؟یادم میاد یه مدت همش خواب بودم پارسال اما الان اصن نمیخابم امروز | 05:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodgirl86 عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 1465 نه از یه سنی به بعد ساعت خوابا عوض میشن اگه خستگی حس نمیکنی خوبه کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 نه از یه سنی به بعد ساعت خوابا عوض میشن اگه خستگی حس نمیکنی خوبه چرا خیلی خسته میشم و مغزم هم سره گاهی اوقات
nia82 عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2267 چقدر شبیه همین منم دقیقه همینه تایم خوابمم۶ساعت ارومیه ولی تایمشو کم کم درست کن خوب نیست اینطور
goodgirl86 عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 1465 چرا خیلی خسته میشم و مغزم هم سره گاهی اوقات یه آزمایش خون بده شاید تاثیر استرسه کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 کمه در حالت عادیحالا ۱۶ سالت هست که خیلی کمه اره تازه کاملم ۱۶ سالم نشدهشبا با کلی داروی گیاهی هم میخابم گاهی اوقات که مثلا جواب بده ولی ته تهش ۵،۶ بیدار میشم روزای تعطیل امروزم که تعطیل نیست خیلی زود بیدار شدمتابستون یادم میاد حتی گاهی اوقات۱۰ ساعتم میخابیدم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 807 چرا خیلی خسته میشم و مغزم هم سره گاهی اوقات برا کنکور نمیخونی؟با ۶ ساعت مغز ادم واقعا کار نمیکنهکنکدز به خواب کافی نیاز دارهخوابی که سر ساعت باشه و کیفیت داشته باشه
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 یه آزمایش خون بده شاید تاثیر استرسه اره خب استرسم دکتر اعصاب گفت دارم یه مدت داروی اعصاب خوردم ولی خیلی عوارض داشت کلا قطع کردم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 807 اره تازه کاملم ۱۶ سالم نشدهشبا با کلی داروی گیاهی هم میخابم گاهی اوقات که مثلا جواب بده ولی ته تهش ۵ ... یعنی فقط موقع مدرسه اینجوری هستی؟
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 برا کنکور نمیخونی؟با ۶ ساعت مغز ادم واقعا کار نمیکنهکنکدز به خواب کافی نیاز دارهخوابی که سر ساعت باش ... نه هنوز فعلا دهمم ولی خدا به دادم برسه سالای بعد
lucyloud مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 595 یعنی فقط موقع مدرسه اینجوری هستی؟ نه تو تابستونم ۶ صبح بیدار میشدم الان روزای تعطیل۵صبح حتی یادم میاد گاهی اوقات تا صبح نمیخابیدم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 807 نه هنوز فعلا دهمم ولی خدا به دادم برسه سالای بعد از همین حالا شروع کن و درس هم باید بخونی. برو طب سنتی فکر کنم سودای بدنت خیلی بالاست. یه دکتر خوب پیدا کنا از این با وجدانا
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 807 نه تو تابستونم ۶ صبح بیدار میشدم الان روزای تعطیل۵صبح حتی یادم میاد گاهی اوقات تا صبح نمیخابیدم شاید سر درد شما از یه چیز دیگه است.برای بعضی ها عادیه ۶ ساعت اگر مغزت کار میمکنه