2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98156 بازدید | 811 پست

من یه بار واسه همیشه سر این پول ندادن خون راه انداختم،هروی داشتم ریختم رفت اعتصاب کردم بعداز اون بگم ده تومن بزن هم میزنه،با اینکه قانع و متواضع هستم،گفتم کارت رو بده برم ضدآفتاب بخرم نداد با اینکه سه سال پیش سی میلیون پول بود درسته قرض داشتیم ولی خیلی بهم فشار اومد،من که انقد مراعات میکنم اینم ارزشم،خودشم می‌گفت نداشتم من آدم صد تومن نیستم،خلاصه دیگه تیر خلاص شد 

الان هم خرجی ندارم ماهی تا سه چهار شاید ولی خودش مدام میگه پول میزنم واست فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد اسی جونم عزیزم میدونم ناراحتی ولی وقتی شوهرتو میشناسی بذار ...

همه ی مشاورا میگن وقتی مردو زن ازبیرون میایید بهم نیم ساعت وقت بدید ،وقتی طرف ازسرکار میاد خسته گشته دیگه بدتر،باید کمی غذابخوره چاییشو بخوره کمی بخوابه،سرحال که شد اونوقت باید درخواست داد

وگرنه گفته باشه تو زمدگی وظیفه شه وظیفه شه،دیگه زندگی میشه میدون جنگ

کمی درکو سیاست زندگی رو شیرین میکنه

الان فکرکن از بیرون گشنه اومدی شوهرت همون لحظه میگه برام زود چای بیار،خودت قاطی نمیکنی؟؟بااینکه وظیف ...

من وظیفه ای درچایی ریختن نمیبینم واین کارقبل غذاخوردنم براش انجام میدم چون بارها وبارها توی خواب بوده صداش کردم گفتم بررو برامن آب بیار تشنمه وحوصله ندارم پاشم وطفلک بدون غرزدن ازخواب پاشوده رفته آب اورده پس منم مطمعنن قبل غذاخوردنم واسه اون چایی میریزم 

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

چرا مفت تو خونه کار میکنی؟

برو درخواست اجرت المثل بده به دادگاه که بابت آشپزی و نظافت و بچه داری بهت پول بده ماهانه. - اگه بتونی ثابت کنی که لباس و لوازم شخصیت رو از پول خودت یا بابا و داداشت میدی میتونی بابت نفقه هم شکایت کنی

شوهرتو نمیدونم شخصا از بیرون و خسته بیام دوست ندارم کارخاصی کنم یا ازم سوال بشه، حداقل تا یه ساعت.

حالا خودمم اینو گاهی رعایت نمیکنم و شوهرمو میبندم ب سوال.🫢

ولی درکش کن، لمشو بدست بیار به موقع ازش پول بگیر

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عزیزم هرچیزی ی وقتی داره خوبه شما وقتی پریودی ازت رابطه بخاد؟؟یا چ میدونم اعصابت خرابه گشنته

بخواد میگم الان پریود هستم نه قابلمه پرت کنم

خدا شاهد من تو اوج دعوا هم نه فحش دادم‌نه چیزی همیشه آروم ک همسرم شد حرف زدم

خیلی وقت ها همسرم چیزی گفته تو اوج ناراحتی من فقط گفتم تنهام بزار

شوهر من دست و دلبازه همچی هم تو خونه میاره اما موقع خرید مدام غر میزد ک پولم تموم شد تموم شد ،منم رفتم سرکار ،حقوقم زیاد نیست اما اندازه همون راحتم و دستم توو جیب خودمه ،خلاص

زن اول باید بلد باشه مدیریت کنه

مرد باید چی بلد باشه

فحش بده داد بزنه قابلمه پرت کنه کتک بزنه

مرد بگه پول ندارم یا نهایتا بگه باشه بعد حرف بزنیم

همسرم تو اوج عصبانیت و ناراحتی من چیزی گفته من گفتم الان فقط تنهام بزار بعد آروم شدن حرف بزنیم والا وحشی نشدم کاسه پرت کنم 

والا که۳۰تومن پولی نیست،شاید بیشتر براش نمیمونه،والا میری بیرون هیچ نخری تا بیای خونه یه تومن رفته،اصلا اون بده عالم،شما چرا مثل خودش برخورد میکنی؟سس پرت میکنی،خب اون میریزه تو لباست،شما داد میزنی اونم بلند میشه جلوت وایمیسه وبلندتر داد میزنه،

مگه جنگه،خدا زبون داده،چرا انقدر درگیری دارید سر یه تومن بیشتر

خیلیا این جوری بدترین حس دنیارو میگیرن. حس ج.... ببخشید. در این حد. شماها چطور میتونین!؟ ببین قصد تو ...

درست حرف بزن ، مگه به کسی بی احترامی کردم ؟

بی شعور 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دقیقا اشکالت همینجاست که همه ی کارا رو به نحو احسان انجام میدی تازه معتقدم هستی انجام وظیفه ست!

این لطفته که نباید شامل حال چنین کسی بشه!

به علاوه اینکه با سیاست باید پیش رفت