2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98136 بازدید | 811 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس،مخارجتو اولویت بندی کن،من اوایل زندگی همچین میکردم قسط اینا زیاد داشتیمالانم مینویسم تو دفترم

چند ماه نوشتم حتی تا هزینه تاکسی رو 

بعد دیدم والا همش ضروریات بوده و خرج شده🥴

یادمه حتی اینجا هم گذاشتم ریز خرج‌ها رو و همه هم تعجب کرده بودن که همه واجب بوده و خرج اضافی نبوده توشون 🤦

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

تقصیر خودشه که طرف غذا رو پرت کرده رو در و دیوار؟؟؟؟!!!! شاید حتی طرز بیان خانم خوب نبوده اما حق داشته اینکارو کنه؟ تقصیر خودته یعنی چی یکم عزت نفس داشته باشین😐🤦🏻 لابد الانم میگین برو تمیزش کن بعدم ازش عذر خواهی کن!

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

والا تورم اینقدر زیاده که واقعا درآمد همسر من کفاف نمی‌ده برای زندگیمون من والا اصلا ازش جیب خرجی نم ...

واقعا ارزش نداره بخاطر کمی پول زندکی رو جهنم کرد 

هرچند شوهرم وظیفه شه هرموقع داشت یه مبلغی به همسرش بده و هی نگه ندارمو دعوا را بندازه

خود من با ۴۰ سال سن وقتی ساعت ۹ شب سالی یه بار بیرون باشم مادرم بیچارم می‌کنه با اینکه همسرم هیچی نم ...

هم سنای ما از مادر حساب میبرن من هنوزم میرم خونه بابام حجابمو رعایت میکنم با اینکه همسرم گیر نیست ولی مامانم خیلی گیره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...