2777
2789

امشب با شوهر نامردم صحبت میکردیم میگم نمیخاستی بمونی زندگی کنی چرا با من خوابیدی برگشته میگه مفت مفت نبوده ک پولشو دادم !!قبلا بازم همچین حرفی جور دیگشو شنیده بودم ازش 

بهش میگم من با تو عقد کردم زندگی برام بسازی ن اینکه کیفتو عشق و حالتو کنی بعدم بگی طلاق الکی الکی حداقل ی دلیل قانع کننده هم نداری آخه 

برگشته میگ بردمت سررزندگی گفتم آره زندگی ک شرط و شروط گذاشتی مهریتو ببخش زندگی ای ک هر روز تو اون ی هفته اذیت میکردی طبق معمول و کتک میزدی آزارم میدادی میگه به هر حال بردمت گفتم وظیفت بود وظیفت بود برام زندگی درست کنی عروسی بگیری تو وقتی با من خوابیدی قبلش گفتی از خودت مطمئنی میدونی ک میخای زندگی کنی بعد هی زیر لب میگفت ک وظیفم بود ی وظیفه ای بهت نشون بدم بعدم قطع کرد 

مهریم ۲۱۴ تا سکه بود به بهانه بردن سر زندگی گفت ببخش بخشیدم شد ۳۰ تا سکه 

سه سال عقد بودیم ی هفته زندگی اونم با نقشه خودشو زد انداخت گردن من بعدم ازم شکایت کرد انداختم بدون حجاب از خونه بیرون 

بخاطر خانوادش مشکل داشتیم از اول چون خاهرش در حال طلاق بود از اول چشم دیدنمو نداشتن همش اذیتم میکردن کلا مشکل داشتن انگاری شوهرمم عصبی و ...

ازدواجمون سنتی بود خودش دیده بود پسندیده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میخام بمیرم خسته شدم دیگ

جدا شو، نصف عمرت به تاپیک زدن و مرور کارای احمقانه‌ی خودش و خانواده‌ش گذشت، رها کن خودتو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حس بازنده بودن دارم حس کسی ک ازش سواستفاده شده بازیچه شده آینده مبهم و خراب شدم

شما خودتو نجات بده، اونا چوب کاراشونو خواهند خورد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

تاپیکاتو خوندم مهربون 

ببین بهترین ها رو از ته دلم برات می خوام ناراحت نباش خدا بزرگه بهت کمک میکنه 

از خدا بخواه خدا خدای رویداد های محاله شاید کسی چیزی.  موقعیت ی بزاره داخل زندگیت هر چی غمه و غصه داری بشوره ببره توکل کن به خدا اگه واقعا شوهرت انقدر بهت ذلم کرده ازش دوری کن بسپارش ب خدا به موقعش و در زمان خودش اگه دلتو شکسته باشه پس میده هر بدی کرده باشه ب خودش کرده 

تو فکر فردا های بهتر باش انقدر غصه نخور عزیز ب خدا جونیت برنمی‌گرده

من یه خواستگار داشتم قرار بود عقد کنیم قبل عقد اون پشیمون شد الان کسی رو خدا داده بهم از همه نظر خوب  تره تا اون

شما خودتو نجات بده، اونا چوب کاراشونو خواهند خورد

مامانمم همینو میگ ولی آخه میخام چیکار خدا بزنه سرشون چ دردی از من سیاه بخت دوا میشه 

بهترین روزای زندگیم خراب شدن دوس داشتم تو سن کم بجه بیارم همش نابود شد