2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 221 پست
🤣🤣🤣ن دیه والا مایه داری و زندگی لاکچری داره میکنه ماشین هست.....ن والا این زن بگیره ی زن زلیل میش ...

😂😂😂😂لاکچری روخوب آمدی  دقیقا این زن ذلیلی میشه زنده میخکوبش می‌کنه دیوار شک نکن😂سماق زیاد به به 😂بمیرم جیگرم کباب شد خانماا فقط نگاه میکن🤣🤣🤣🤣به توافق رسیدیم قبوله نوشابه یا دوغ?

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به علم رجوع کن چارپایه😂😂همون‌چارپایه خودش کلی حرف داخلشه🤣🤣

😂🤣🤣ن دیه اگه ب علم رجوع کنم باید با چوب بزنم ت کله اش

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂😂😂لاکچری روخوب آمدی دقیقا این زن ذلیلی میشه زنده میخکوبش می‌کنه دیوار شک نکن😂سماق زیاد به به ...

😂😂اره دیه 

😂😂🤣🤣همون دیه منم منمش برا مایه نیم منمش برا زنش 

🤣🤣نوشابههه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂اره دیه 😂😂🤣🤣همون دیه منم منمش برا مایه نیم منمش برا زنش 🤣🤣نوشابههه

😂😂👍عالی نوشابه بدوس خیلی بدوی خیلی خیلی بدوس

🤭😂😂به به من فردا ظهر میخورم

بخور نوش جونت یه اخلاقی دارم باید مرتب باشه اصلا خود غذا یه طرف چیدن سر میز یه طرف مخلفات هم باید باشه کامل باشه آدم لذت ببره 

نه همون بی خیال باشی بهتره میترسم بزنی بترکونی 😂

🤣🤣🤣روزی تلافی همه اینا رو سرش در میاریم زخمی مبکنمش

🤣🤣🤣روزی تلافی همه اینا رو سرش در میاریم زخمی مبکنمش

ببینم چه میکنیا 😂فک. نکنم به زخمی شدن قانع بشی جررر🤣🤣

😂😂👍عالی نوشابه بدوس خیلی بدوی خیلی خیلی بدوس

😂😂😂ن نمیدوستم  زیاد خیلی کم پیش میاد بخورم 

بخور نوش جونت یه اخلاقی دارم باید مرتب باشه اصلا خود غذا یه طرف چیدن سر میز یه طرف مخلفات هم باید با ...

😂😂اووووفففففف ت دیه کی،هستی ....

اما خب  چون طبع برنج سرده و ترشی و سالاد و ماست هم طبع سردی داره ب همین خاطر بهتره در کنارش اینا رو مصرف نکنی و مصلح اینا رو بخوی

ببینم چه میکنیا 😂فک. نکنم به زخمی شدن قانع بشی جررر🤣🤣

🤣🤣🤣حالا نهایت اینکه ک میمیره دیه بالا تر از سیاهی ک رنگی نیست🤣

من میدوسم😂

خب ضرر داره 😂😂اگه اونجوری باشه منم همش دلم میخواد بخورم....اما خب کبد چی میشه،این وسط😂💔