😂😂قول میدم پشیمون نشی مطمئنم ک پشیمون نمیشیافرین 😂😂منم ب داداشم میگم ی،شوور خوب برات پیدا میکنم ...
حله قبوله چرا همه کارای خونه تو انجاممیدی پس اون کردن کلفت چرا کار نمیکنه 😅بابا اون باد بود برای خودش یکی پیدا میکرد 😂نه دیه اینجا کار نمیبکنی دستور میدی میارم برات آبجی فرق میکنه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
😂😂ابجیت بزرگ تر از تویه ؟😂😂من ی بار یکی با پسر عمو کوچیکم دعوا کرده بود زده بودتش😂رفتم در خونه ...
۲سال بزرگتره یه محل روسرش قسم میخوردن دیه بعد از اون پذیرایی از اون دو نفر بقیه حساب کارم دستشون آمد 😂نوش جونتون کار خوبی کردی میگفتی باید حتما کتک بخوری تا با یکی دوست شی🤣
😂😂😂ن باو بازم بقیه میرن کارای خونه اش رو انجام میدن ....هر روز میاد اینجا غدا میخوره هر جا داداشم ...
بچه سوسولهداداشت😂سرویسم میبرنش🤣🤣مکنه عاشق قرمه و کوبیده وای به به باشه بیا برات درس میکنم آشپزی بدوس 🥰والا حق داری نری پیش داداش خونه خراب کنه میخوره میخوابه🤣🤣
🤣🤣🤣لعنتی خوب بود گفتمش میگه پی پی دارم خرس گنده خواهر بزار پوشکشو عوض کنم بدبختیع خواهر میبینی تروخدا🤣یه میشکونگرفتمش گفتم برو پیش مامان جونت یه لگد .پس گردنی هم زدم🤣داره میدونه اخیش راحت شدم چی بود این 🤣یه ای داده تلوو خدا منو ددور ننداز😂