2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 222 پست
ببین یه بار تو کوچه دفامون شد خووو آبجی دید من کلیه میچونم 😭😂گفت فقط نشون بده 🤣🤣یه تنه رفت دو تا ...

😂😂ابجیت بزرگ تر از تویه ؟😂😂

من ی بار یکی با پسر عمو کوچیکم دعوا کرده بود زده بودتش😂رفتم در خونه پسره بعد تا جایی ک میخورد گرفتم زدمش🤣بعد اون شد رفیقش

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂قول میدم پشیمون نشی مطمئنم ک پشیمون نمیشیافرین 😂😂منم ب داداشم میگم ی،شوور خوب برات پیدا میکنم ...

حله قبوله چرا همه کارای خونه تو انجام‌میدی پس اون کردن کلفت چرا کار نمیکنه 😅بابا اون باد بود برای خودش یکی پیدا میکرد 😂نه دیه اینجا کار نمیبکنی دستور میدی میارم برات آبجی فرق می‌کنه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂شیشه شیرش رو بده دهنش بعدش هم برو بزار جلو در خونه مامانش🤣🤣🤣بگو این نوزادت رو تحویل بگیر ما ...

🤣🤣دارم شیرشو گرم میکنم 🤣🤣شیرشو بدم پوشسکشو عوض کنم پرتش میکنم تو خونشون دقیقا خواهر چیه آخه 😂پی پی هم کرده لهنتی🤣🤣🤣

حله قبوله چرا همه کارای خونه تو انجام‌میدی پس اون کردن کلفت چرا کار نمیکنه 😅بابا اون باد بود برای خ ...

😂😂همه ن اکثرا .....

ولی خب ی سالی هست مجردی زندگی میکنه 

هعییییی میبینی شانس ندارم 😂😂

اخخخخخخ جوووونننن🥹😍من با کله میامممممم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂ابجیت بزرگ تر از تویه ؟😂😂من ی بار یکی با پسر عمو کوچیکم دعوا کرده بود زده بودتش😂رفتم در خونه ...

۲سال بزرگتره یه محل رو‌سرش قسم میخوردن دیه بعد از اون پذیرایی از اون دو نفر بقیه حساب کارم دستشون آمد 😂نوش جونتون کار خوبی کردی میگفتی باید حتما کتک بخوری تا با یکی دوست شی🤣

🤣🤣دارم شیرشو گرم میکنم 🤣🤣شیرشو بدم پوشسکشو عوض کنم پرتش میکنم تو خونشون دقیقا خواهر چیه آخه 😂پی ...

😂همون سرد بده بخوره تا زود تر گورشو گم کنه 

😂😂ولش کن بزار همون مامان جونش کاراش رو انجام بده 

😂😂همه ن اکثرا .....ولی خب ی سالی هست مجردی زندگی میکنه هعییییی میبینی شانس ندارم 😂😂اخخخخخخ جوووو ...

بزار مجردی زندگی کنه قدر عافیت بدونه پس بساط بخور و بخوابش تموم شده😁بیا بیا اصلا هر دو تاتون باشید به به چه غذایی دوس داری؟؟

😂همون سرد بده بخوره تا زود تر گورشو گم کنه 😂😂ولش کن بزار همون مامان جونش کاراش رو انجام بده

🤣🤣🤣دادمش گفتم کووفت کن گورتو گم کن اشک‌ تو چشاش حلقه زد گفت مامی نکن🤣🤣

۲سال بزرگتره یه محل رو‌سرش قسم میخوردن دیه بعد از اون پذیرایی از اون دو نفر بقیه حساب کارم دستشون آم ...

😂😂من داداشم ۸ سال بزرگر تره 

😂دقیقا پسر عموم از من ۶ ماه کوجیک تره اون موقع خیلی آروم بود اما من ن جنگی بودم😂😂😂دیه بعدش جرئت نمیکرد بهش بگه ت 

😂😂من داداشم ۸ سال بزرگر تره 😂دقیقا پسر عموم از من ۶ ماه کوجیک تره اون موقع خیلی آروم بود اما من ن ...

یار جنگی شلوااار پلنگی😂8سال واو کوچول کوچولوی در مقابلش اما تو میتونی با یه ضربه کارو تموم کن😁اروم‌نبوده ارومش کرذدی

بزار مجردی زندگی کنه قدر عافیت بدونه پس بساط بخور و بخوابش تموم شده😁بیا بیا اصلا هر دو تاتون باشید ...

😂😂😂ن باو بازم بقیه میرن کارای خونه اش رو انجام میدن ....

هر روز میاد اینجا غدا میخوره 

هر جا داداشم بره من نمیرم 😂😂

قورمه سبزی قیمه🥺🥺

🤣🤣🤣دادمش گفتم کووفت کن گورتو گم کن اشک‌ تو چشاش حلقه زد گفت مامی نکن🤣🤣

😂😂🤣🤣بهش بگو گریه کنی میزنمت صدا سگ بدی

😂😂😂ن باو بازم بقیه میرن کارای خونه اش رو انجام میدن ....هر روز میاد اینجا غدا میخوره هر جا داداشم ...

بچه سوسولهداداشت😂سرویسم میبرنش🤣🤣مکنه عاشق قرمه و کوبیده وای به به باشه بیا برات درس میکنم آشپزی بدوس 🥰والا حق داری نری پیش داداش خونه خراب کنه میخوره میخوابه🤣🤣

😂😂🤣🤣بهش بگو گریه کنی میزنمت صدا سگ بدی

🤣🤣🤣لعنتی خوب بود گفتمش میگه پی پی دارم خرس گنده خواهر بزار پوشکشو‌ عوض کنم بدبختیع خواهر میبینی تروخدا🤣یه میشکون‌گرفتمش گفتم برو پیش مامان جونت یه لگد .پس گردنی هم زدم🤣داره می‌دونه اخیش راحت شدم چی بود این 🤣یه ای داده تلوو خدا منو ددور ننداز😂

یار جنگی شلوااار پلنگی😂8سال واو کوچول کوچولوی در مقابلش اما تو میتونی با یه ضربه کارو تموم کن😁اروم ...

😂😂من جنگی بیمه من یلی بیمه ....

😂💔🥺اری دیه ب همین خاطر زورم بهش نمیرسه 

😂انقدر این پسر عموم آروم و خونگی بود حتی از مرغ میترسید😂اون وقت من از ۳ یا ۴ سالگی گربه ها رو از ت حیاط میگرفتم بغل میکردم