2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 222 پست
کصاافت🤣🤣🤣لهنتی🤣🤣عالی بود

😎مخلصیم😎😎🤣🤣🤣

بازم میخواین فوش بدین راحت باشین من و شما ک این نرفا رو نداریم 😂😂😂منو شرمنده میکنی این همه محبت داری🤣

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

مثلا چی کار میکنع؟در چه‌موردی؟

😂کرم میریزه .....

در همه موارد فصولی و دخالت میکنه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😎مخلصیم😎😎🤣🤣🤣بازم میخواین فوش بدین راحت باشین من و شما ک این نرفا رو نداریم 😂😂😂منو شرمنده می ...

چاکر🤣🤣این ابهام داره به معنی اون کثیف نیست 😅😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به شوهری گفتم دوستم میگه گاو بگیرم بهتر.از شوهره قهر کرد رفت تو اتاق گریه کرررد🤣🤣🤣

🤣🤣خوب کاری کردی 

بزار بره ت اتاق گریه کنه و ب کاری بدش فکر کنه 

فقط بهش بگو ی جوری گریه کن صداتو نشنوم ک اگر بشنوم میام  صدا خفه کن میزارم 

چاکر🤣🤣این ابهام داره به معنی اون کثیف نیست 😅😂

😂میدونم باو شوخیدم 

دیه این کلمه ها خیلی عادی و رایج😂

😂کرم میریزه .....در همه موارد فصولی و دخالت میکنه

کرمو که همه میریزن البته من نمیریختم 😅😂تو خونه ما برعکس خواهرم تو زندگی منه 😅😂

🤣🤣خوب کاری کردی بزار بره ت اتاق گریه کنه و ب کاری بدش فکر کنه فقط بهش بگو ی جوری گریه کن صداتو نشن ...

🤣🤣والا خواهر جونم برات بگه از اول میخو خوب کوبیدم به دیوار بهش گفتم دوست دارم صدای جیکت دربیاد🤣🤣

کرمو که همه میریزن البته من نمیریختم 😅😂تو خونه ما برعکس خواهرم تو زندگی منه 😅😂

😂😂هعیییی این شده بلای جونم 

😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه کاری ب کار کسی ندارم آشپزی هم بلدم 

🤣🤣والا خواهر جونم برات بگه از اول میخو خوب کوبیدم به دیوار بهش گفتم دوست دارم صدای جیکت دربیاد🤣🤣

😂😂🤣🤣🤣گربه رو دم حجله کشی ....

بگو صدا جیکت در بیاد جیک جیکت  میکنم 🤣

😂😂هعیییی این شده بلای جونم 😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه ...

😂😂یه تایمی جاذبه جا شید ببینیم کار چطور در میاد 😅😂به به آشپزیو نگران نباش منم آشپزی بلدم خواهرم میگه یه شوهر خوب برات پیدا میکنم😂خدایی خونه داریت خوبه 

😂😂🤣🤣🤣گربه رو دم حجله کشی ....بگو صدا جیکت در بیاد جیک جیکت میکنم 🤣

🤣🤣رفته تو اتاق انگشتم کرده تو دهنش🤣🤣گفتم پاشوو بسه دیه میگه اخ‌ جوون سسام‌ چی دالیم‌ گفتم کوووفت 😂😂

😂😂یه تایمی جاذبه جا شید ببینیم کار چطور در میاد 😅😂به به آشپزیو نگران نباش منم آشپزی بلدم خواهرم ...

😂😂قول میدم پشیمون نشی مطمئنم ک پشیمون نمیشی

افرین 😂😂منم ب داداشم میگم ی،شوور خوب برات پیدا میکنم دیه ما باید بشینیم ت خونه برا ت خواستگار بیاد 

من همه کارای خونه رو بلدم انجام میدم تا ۴۰ نفر هم ب تنهایی غدا درست میکنم برا مهمون کلا جند ساله دارم خونه داری میکنم کلا🥲

🤣🤣رفته تو اتاق انگشتم کرده تو دهنش🤣🤣گفتم پاشوو بسه دیه میگه اخ‌ جوون سسام‌ چی دالیم‌ گفتم کوووفت ...

😂😂😂شیشه شیرش رو بده دهنش 

بعدش هم برو بزار جلو در خونه مامانش🤣🤣🤣بگو این نوزادت رو تحویل بگیر مال بد بیخ ریش صاحبش

😂😂هعیییی این شده بلای جونم 😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه ...

ببین یه بار تو کوچه دفامون شد خووو آبجی دید من کلیه میچونم 😭😂گفت فقط نشون بده 🤣🤣یه تنه رفت دو تا سونو یه جوری زد از فرداش بهم تعظیم میکردن 🤣🤣