فضول5 مدیر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 30872 عنوان آدم منطقی تاحالا دیدین | مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 222 پست من با یه نفر آشنا شدم به شدددددت منطقیبه شدتاصلا احساس درونش وجود ندارهبه شدت محتاطوای اصلا نمیتونم درککنم این حجم از منطقی بودن روعشق رو هم با حساب و کتاب پیش میبرنتاحالا همچین آدمی دیدین؟ 1404/07/27 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 کصاافت🤣🤣🤣لهنتی🤣🤣عالی بود 😎مخلصیم😎😎🤣🤣🤣بازم میخواین فوش بدین راحت باشین من و شما ک این نرفا رو نداریم 😂😂😂منو شرمنده میکنی این همه محبت داری🤣 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 مثلا چی کار میکنع؟در چهموردی؟ 😂کرم میریزه .....در همه موارد فصولی و دخالت میکنه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😎مخلصیم😎😎🤣🤣🤣بازم میخواین فوش بدین راحت باشین من و شما ک این نرفا رو نداریم 😂😂😂منو شرمنده می ... چاکر🤣🤣این ابهام داره به معنی اون کثیف نیست 😅😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 به شوهری گفتم دوستم میگه گاو بگیرم بهتر.از شوهره قهر کرد رفت تو اتاق گریه کرررد🤣🤣🤣 🤣🤣خوب کاری کردی بزار بره ت اتاق گریه کنه و ب کاری بدش فکر کنه فقط بهش بگو ی جوری گریه کن صداتو نشنوم ک اگر بشنوم میام صدا خفه کن میزارم ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 چاکر🤣🤣این ابهام داره به معنی اون کثیف نیست 😅😂 😂میدونم باو شوخیدم دیه این کلمه ها خیلی عادی و رایج😂 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😂کرم میریزه .....در همه موارد فصولی و دخالت میکنه کرمو که همه میریزن البته من نمیریختم 😅😂تو خونه ما برعکس خواهرم تو زندگی منه 😅😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😂میدونم باو شوخیدم دیه این کلمه ها خیلی عادی و رایج😂 👍😂🌹🌹 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 🤣🤣خوب کاری کردی بزار بره ت اتاق گریه کنه و ب کاری بدش فکر کنه فقط بهش بگو ی جوری گریه کن صداتو نشن ... 🤣🤣والا خواهر جونم برات بگه از اول میخو خوب کوبیدم به دیوار بهش گفتم دوست دارم صدای جیکت دربیاد🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 کرمو که همه میریزن البته من نمیریختم 😅😂تو خونه ما برعکس خواهرم تو زندگی منه 😅😂 😂😂هعیییی این شده بلای جونم 😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه کاری ب کار کسی ندارم آشپزی هم بلدم ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 🤣🤣والا خواهر جونم برات بگه از اول میخو خوب کوبیدم به دیوار بهش گفتم دوست دارم صدای جیکت دربیاد🤣🤣 😂😂🤣🤣🤣گربه رو دم حجله کشی ....بگو صدا جیکت در بیاد جیک جیکت میکنم 🤣 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😂😂هعیییی این شده بلای جونم 😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه ... 😂😂یه تایمی جاذبه جا شید ببینیم کار چطور در میاد 😅😂به به آشپزیو نگران نباش منم آشپزی بلدم خواهرم میگه یه شوهر خوب برات پیدا میکنم😂خدایی خونه داریت خوبه 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😂😂🤣🤣🤣گربه رو دم حجله کشی ....بگو صدا جیکت در بیاد جیک جیکت میکنم 🤣 🤣🤣رفته تو اتاق انگشتم کرده تو دهنش🤣🤣گفتم پاشوو بسه دیه میگه اخ جوون سسام چی دالیم گفتم کوووفت 😂😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 😂😂یه تایمی جاذبه جا شید ببینیم کار چطور در میاد 😅😂به به آشپزیو نگران نباش منم آشپزی بلدم خواهرم ... 😂😂قول میدم پشیمون نشی مطمئنم ک پشیمون نمیشیافرین 😂😂منم ب داداشم میگم ی،شوور خوب برات پیدا میکنم دیه ما باید بشینیم ت خونه برا ت خواستگار بیاد من همه کارای خونه رو بلدم انجام میدم تا ۴۰ نفر هم ب تنهایی غدا درست میکنم برا مهمون کلا جند ساله دارم خونه داری میکنم کلا🥲 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8311 🤣🤣رفته تو اتاق انگشتم کرده تو دهنش🤣🤣گفتم پاشوو بسه دیه میگه اخ جوون سسام چی دالیم گفتم کوووفت ... 😂😂😂شیشه شیرش رو بده دهنش بعدش هم برو بزار جلو در خونه مامانش🤣🤣🤣بگو این نوزادت رو تحویل بگیر مال بد بیخ ریش صاحبش ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4550 😂😂هعیییی این شده بلای جونم 😂💔میشه من و خواهرت جاهامون رو چنج کنیم ب خدا انقدر بَشِه ارومیم🥹تازه ... ببین یه بار تو کوچه دفامون شد خووو آبجی دید من کلیه میچونم 😭😂گفت فقط نشون بده 🤣🤣یه تنه رفت دو تا سونو یه جوری زد از فرداش بهم تعظیم میکردن 🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘